Új helyre költözök. Mar nem fogom tudni fizetni a terápiát, havi 20-40 ezer és gyógyszert sem íratnim 5 ezer. Nem tudom kivaltani, több, mint 10 ezer/hó. Hogyan hagyjqm el ezeket? 5 gyógyszett szedek.
Próbáld lécci leírni, hogy akkor most miből mennyit szedsz. Listába.
Így írd le, hogy Elontril 150 mg 4000 forint. stb.
Nem tudok árakat.
Pregabalin 75-75-150 mg
Ebből úgy jön ki olcsóbban, hogy 75 és 150 mg-os -at is váltok ki mert kevés van a 75-ös dobozában. Asszem 28 szem. Napi 4 esével 7 napra elég és kb 4 ezer FT. Ezéft vàltok ki 150 mg-osat is, 75 millist is.
Elontril: reggel 1 szem
Lamolep: reggel 200 mg.
Propranolol: eseti
Rivotril: napi 2-3 mg
Amitrex: 400-0-200 mg
Felírásaa 5 vagy 10 ezer. Attól is függ, h csam íratást kérek mailbrn vagy terápiám van.
Terápiám 10 ezer/50 perc.
Havi 2-3 alkalom.
Köszönöm. Továbbra sem fogom tudni kiszámolni pontosan, mert nem tudom, hogy milyen támogatást kapsz az egyes gyógszerekre.
Az elontril napi 1x 150 mg, ára 4.467 forint. Nincs rá támogatás.
Én sem tudnám megmondani, hogy pontosan mennyit fizetek havonta a gyógyszereimre, de nekem nagyon olcsók a gyógyszereim. Pl. lítium:
90 forintba kerül 20 darab 500 mg-os és napi felet szedek, azaz egy hónap alatt kevesebb, mint 90 forintot fizetek érte (kiszámoltam: 67,50 forint). Nézem a jogcímet: "eü. emelt", [link] .
Az a lényeg, hogy te is ki tudod számolni vagy ha nehéz, akkor kérj meg valakit, hogy segítsen. Az lenne a fontos, hogy pontosan meglegyen, hogy havonta mennyibe kerülnek.
Szerintem van olyan lehetőség, hogy az Önkormányzattól kérj segítséget a gyógyszereid kifizetéséhez. Esetleg próbáltad már ezt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!