Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris zavarosok hogy...

Bipoláris zavarosok hogy vagytok ? Milyen gyógyszer vált be nektek ?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat szenvedek és szenvedtem az elmúlt években ez miatt és már kezd nagyon elegem lenni,hogy 40 évesen így kell leélnem egy életet. Közel 10 éve szedek rá gyógyszereket. Lamolep,ripedon,antidepi. Olvastam hogy tünetmentessé lehet tenni. Na ebbe én nem hiszek. Állandóan ingadozok. Egy napon belül többször is de főleg depresszio van amiatt sokat alszom és semmi életkedvem nincs. Nagyon érzékeny is vagyok mindenre. Hogy élitek meg ezt a betegséget és milyen gyógyszer vált be nektek ?
nov. 29. 23:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én 24 éves bipoláris borderline nő vagyok, nekem is elég nehéz az életem ezekkel, 3 éve gyógyszereznek, most éppen egy jobb időszakomban vagyok, de sosem lehet tudni, meddig fog tartani :(
tegnapelőtt 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!