Aki bipoláris zavarra szed gyógyszert, próbálta már
magától abbahagyni?
Figyelt kérdés
Mi történt?
En mondtam a pszichiáternek, hogy nem akarom szedni tovább a gyógyszert, de mondta, hogy szednem kell, mert nem meri leállítani. De ha én úgy érzem magamnak, hogy én merem, akkor el hagyhatom? Próbálta valaki?
nov. 4. 13:51
1/8 anonim válasza:
Antidepresszánsokat tilos orvosi felügyelet, útmutatás nélkül abbahagyni.
Nagyon súlyos következményei lehetnek.
nov. 4. 13:53
2/8 anonim válasza:
Hallgass az orvosodra!
nov. 4. 13:54
3/8 anonim válasza:
Igen, van egy ilyen ismerősöm. Ő mostanra már szinte teljesen bekattant, és már az orvosok sem állnak szóba vele, mivel családilag önkŕnyesen felülírják mindig a gyógyszerezést. Ezért pedig egy doki sem vállal felelősséget.
nov. 4. 14:06
4/8 anonim válasza:
Egy baratom hagyta abba onkent. Azota rendszeresen fut. kiegyensulyozott.
Azert hagyta abba,mert nem voltak erzesei,nem tudott a szexben sem teljesiteni,feledekeny volt,nem tudta fekezmi az agressziojst?nem tudta kontrollalni a viselkedeset se az etkezest,a koncentracioja rovidravu memoriaja is rossz volt tole. Ezek a tipikus mellekhatasok. Kb 15 eve nem szed semmit csak fut rendszeresen es fuggetlenedett a szuleitol. Azota jol van jol mukodo parkspcsolata.
nov. 4. 15:07
5/8 anonim válasza:
A bipoláris zavar súlyos betegség ahhoz, hogy letedd a gyógyszert, pláne az orvos tanácsa ellenére.
nov. 4. 15:37
6/8 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a helyzet nálam is, mint amit a 4. válaszoló írt. Kb. a létező összes mellékhatását tapasztalom magamon. A gyógyszerszedés ellenére ugyanúgy el tud romlani a kedvem vagy fel tudok pörögni, talán nem olyan sok ideig, mint korábban. Már kétszer lett emelve rajta pszichiáter által, de elmondtam neki, hogy úgy érzem, hogy nem akarom szedni tovább, viszont azt mondta, hogy szedjem csak, mert ő is és a környezetem is úgy veszi észre, hogy jobban vagyok így. De csak én érzem, hogy mi van legbelül. Na majd meglátom a legközelebbi kontrollig hogy alakul.
nov. 4. 16:02
7/8 anonim válasza:
Józsi akarta de nem hagytam neki.
nov. 4. 17:54
8/8 anonim válasza:
Magamtól abbahagytam(orvos tudd róla nem támogatta,de már nem bírtam tovább) azóta jobban vagyok sokkal ennek kb 4 hónapja,de érzem vissza fogok még esni az biztos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!