Mióta abbahagytam az antipszichót túlságosan fel vagyok pörögve. Xanax-al ezt ellensúlyozhatom?
Figyelt kérdés
okt. 14. 15:43
1/9 anonim válasza:
Nem, a sanax csak nyugtató, nem ilyen pörgésre való, nyilván nem véletlen kaptál antipszichőt, magadtól hagytad abba vagy orvos mondta?
2/9 A kérdező kommentje:
Magamtól.
okt. 14. 17:03
3/9 anonim válasza:
Ne kóklerkedj, rosszabb lesz. A dokidal beszélj róla.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen majd fogom tájékoztatni, de egyelőre még nem.
okt. 14. 17:32
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs. Sőt, elmúltak a zavaró mellékhatások.
okt. 15. 15:59
7/9 anonim válasza:
Mármint a felpörgés egy elvonási tünet? Mikor hagytad abba a gyógyszert?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak szimplán nem tompítja le az antidepi hatását amitől túlságosan felpörgök. Ezért gondoltam h egy kis xanax segítene. Kb egy hete.
okt. 15. 17:25
9/9 anonim válasza:
1 hét nagyon kevés, lehet elvonási tünet is. Az elvonás kb 1 hónap.
Szerintem beszélj a dokiddal!
Én azért utálom ezeket a xanaxokat ilyen dologra, mert utána arról ugyanúgy le kell szokni és ugyanúgy felpörgést okoz a leszokás... Csöbörből vödörbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!