Nagyon rossz állapotba kerültem.43 férfi vagyok és Lacinak hívnak.Ma megyek a doktornőhöz vissza.Masszív frontin függő vagyok,agomelatin és trittiko gyógyszer lesz felírva tervek szerint,jó gyógyszernek számít?
elképzelhető az,hogy a most szedett olvxya,lamolep(attól jól alszom,azzal nincs baj)és lamolep(amit tényleg nem tudom azonkívül hogy hangulatstabilizátor,nem tudom értelmezni,jol-hol-fent-ezt a bipolaritásomra adják mert így is indokolatanul bele szoktam kötni emberekbe,inkább ha oldott vagyok,odamegyek hoozzájuk mert nagyon magányos vagyok és sokszor szeretnék beszélgetni,ez inkább s frontin bevétel után van,
Nálam már kialalkult a tolerancia,mindegyik kórház elatanácsol,telt ház van,egyetlen egy van aki fogad az a 3 hónapos elvonó,én ettől nagyon félek,de lesz egy előbeszélgetés ahol eldöntik,felvesznek-e,tényleg nem tudom,mit csináljak,megfosztanak attól amit hosszú évekig szedtem,járkáltam-nem-féltem,oldott voltam de mostmár nagyon felment az adag.Nem igaz,hogy egy kórházban nincsen hely,Az a hely olyan amilyen te is vagy-monda szeretetett édesanyém.Ha le akarsz jönni, el kell őket viselni.
Nos egyszer már voltam 4 napig iyen helyen mert nem adták oda az évek óta szedett frontint,nem akarom elmondani,milxen szar volt.-Nektek volt már hosonló?
hát egyelőre nem is tudom letenni én sem,olyan mintha ez tabu lenne.
óriási baj szerintem,hogy nem gyűlünk össze és nem segítünk egymás kibeszélésével egymáson,esetleg te tudsz ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!