Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rossz állapotba kerülte...

Nagyon rossz állapotba kerültem.43 férfi vagyok és Lacinak hívnak.Ma megyek a doktornőhöz vissza.Masszív frontin függő vagyok,agomelatin és trittiko gyógyszer lesz felírva tervek szerint,jó gyógyszernek számít?

Figyelt kérdés

elképzelhető az,hogy a most szedett olvxya,lamolep(attól jól alszom,azzal nincs baj)és lamolep(amit tényleg nem tudom azonkívül hogy hangulatstabilizátor,nem tudom értelmezni,jol-hol-fent-ezt a bipolaritásomra adják mert így is indokolatanul bele szoktam kötni emberekbe,inkább ha oldott vagyok,odamegyek hoozzájuk mert nagyon magányos vagyok és sokszor szeretnék beszélgetni,ez inkább s frontin bevétel után van,

Nálam már kialalkult a tolerancia,mindegyik kórház elatanácsol,telt ház van,egyetlen egy van aki fogad az a 3 hónapos elvonó,én ettől nagyon félek,de lesz egy előbeszélgetés ahol eldöntik,felvesznek-e,tényleg nem tudom,mit csináljak,megfosztanak attól amit hosszú évekig szedtem,járkáltam-nem-féltem,oldott voltam de mostmár nagyon felment az adag.Nem igaz,hogy egy kórházban nincsen hely,Az a hely olyan amilyen te is vagy-monda szeretetett édesanyém.Ha le akarsz jönni, el kell őket viselni.

Nos egyszer már voltam 4 napig iyen helyen mert nem adták oda az évek óta szedett frontint,nem akarom elmondani,milxen szar volt.-Nektek volt már hosonló?

nov. 11. 02:32
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Leszokásra gondolsz? Nekem nem sikerült. Igen, volt már hasonló helyzetem - nagyon sokszor és sokaknak van. Mekkora az adag amit szedsz??
nov. 11. 04:00
 2/5 A kérdező kommentje:

hát egyelőre nem is tudom letenni én sem,olyan mintha ez tabu lenne.

óriási baj szerintem,hogy nem gyűlünk össze és nem segítünk egymás kibeszélésével egymáson,esetleg te tudsz ilyet?

nov. 11. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:
amit nem írtam,18 mg
nov. 11. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon sok, arról muszáj lenne lejjebb menned. Loranxil csökkentésben vagyok, pici adagról lassan, de tudom milyen fos.
nov. 11. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
1 es vagyok. Nekem a frontint sikerült elhagynom. Kb. 2 év. És nem ahogy a doki mondta. Saját ritmusom szerint. Körömleszelős módszer. 1-2 hónapig csak egy húzás a reszelővel. Aztán, így tovább. Nagyon lassan. Az elvonón nagyon gyorsan állítják le a gyógyszert. Na, ez nem jó!
nov. 11. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!