Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerettem halála után menjek...

Szerettem halála után menjek el háziorvoshoz felíratni enyhe nyugtatót vagy jobb ha magánba megyek?

Figyelt kérdés

Ha utóbbi jobb választás, akkor javasolna valaki egy jó szakpszichológust Debrecenben?

Irodai munkát végzek, autóval ingázom 50 km-t és olyan megoldás kellene amivel nem törik el a mécses munkaidőben miközben itt a karácsony, mindenki boldog csak én vegetálok az ürességben.

nov. 9. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Simán háziorvosi kompetencia, megérti és fel is fogja írni! Őszinte részvétem!
nov. 9. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Fogadd részvétemet. Háziorvos is felírja. Mikor a férjem meghalt, nekem is akart felírni hangulatjavítót, csak én nem akartam.
nov. 9. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Semmiképp ne szedjél nyugtatót, nem előnyödre szolgál, hanem károdra. Vegyél ki egy-két hét szabadságot, ha nincs, akkor táppénzt, hogy ne kelljen rögtön autóval ingáznod, meg egyáltalán, munkahelyre menned. A gyász nem betegség, a gyászra nem kell gyógyszer, meg kell élni. Nem lehet kikerülni. Az se baj, ha eltörik a mécses, maximum kimész a mosdóba, de ha nem mész, úgy is jó. Meg fogják érteni, mások is ugyanezt érzik a gyász alatt. Még ha lenne is olyan csodamunkahely, ahol mindenki boldog, mért ne lehetnél akár te egyedül is boldogtalan, amikor épp veszteség ért?

Írhatsz privátban online beszélgetésre, gyászkísérő mentálos vagyok, ingyen.

nov. 9. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Először is a magánorvos ugyanolyan, mint a háziorvos, semmivel sem jobb. De nem kell orvoshoz menni, én is meg tudom neked mondani, mit szedjél, hasonló helyzetben voltam, és elmentem a patikába Valeriana relaxot vettem, azt szedtem napi 3x1 tablettát, fél évig szedtem, most már abbahagytam, de fokozatosan. Ne sima Valerianát kérjél, mert az altató, hanem Valeriana relaxot.
nov. 10. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
#4: Altatóra mit javasolnál?
nov. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!