Kb 1,5hete jelentkeztek nálam ezek a tünetek: Nehézlégzés,krákogás+egy köpet is jön fel de erőlködni kell.Enyhe érdes légzésem van.Éjszaka szörnyű most is jelen van.Háziorvos Montelukastot írt fel.Mit tegyek szerintetek?
Lehet egy Covid-mutáns.
Én minden valószínűség szerint áteshettem egy enyhe változatán.
Száraz köhögés, hőemelkedés és 38 fokos láz váltotta egymást
3 napig.
Szedtem a lázcsillapítót, a köhögésre köptetőt.
Kb 2-3 napig nem volt komolyabb köhögés, de aztán
jött a görcsös, slejmes, néha fullasztóan erőltett
köhögés. Ittam rá a György - teákat.
Végül egy ismerősömnek ajánlotta az orvosa a
Bio-Zink tablettákat.
Nekem is hozott. 3 nap múlva éreztem a hatását, egy hét szedés
után mintha elvágták volna.
Viszont nagyon fáradékony vagyok. Megfordult az éjszaka és a nappal.
Éjjel 2-5 között nem tudok aludni, aztán "elájulok" és egész
délelőtt alszom. Utána is nagyon fáradtnak érzem magam.
Október utolsó hetében kezdődött az egész, az utóhangja még mindig tart.
Elmúlt. Maradt az általad leírt köhögé
Nem dohányzom és nem is dohányzoztam 22 éves vagyok túlsúlyos is meg emelett vannak betegségeim mint a pánikbetegség,pajzsmirigy alulműködés.Akkor nagyon jó amikor kint vagyok a szabad levegőn a hideg levegőn.Haziorvos tud vele mit kezdeni vagy hova kéne mennem szerintetek?Bizonytalan vagyok mert most Koronavírus idején nem akarok útban lenni a kórháznak vagy ilyenek..volt már hogy pánikrohammal vitt be a mentő(tulreagaltam) és akkor elmondtak engem minden hülyének.Viszont ha surgossegire megyek ott nem tudom mennyire fogadnak max ha már alig kapok levegőt.Amit érzek jelenleg hogy mintha beteg lenne belül a tüdőm.Salvus vizet iszok, Montelukastot szedem illetve ez mellett Ambroxolt javasolt a doki.Mennyire súlyos lehet ez?
Vérnyomásom az 120 azzal nincs baj.Láz de még hőemelkedés sincs és nem is volt.Egyedul.a nehézlégzés van jelen.
Elnézést a helyesírási hibákért,picit zaklatott vagyok mert így Karácsony előtt parázok mi lehet ez és nem tudom mit lenne érdemes tenni várjak e ezzel jobb lesz...vagy megint hívjam fel a háziorvosom.
Hétfőn hívtam fel.Hetfon este a Montelukastot kiváltottuk Keddre már olyan jól voltam kaptam levegőt.Szerdára megint vissza és ma csütörtök van ugyanúgy szar...
Ajánlom kevesebbet foglalkozz magaddal.
Abszolút egészséges ember nincs,márt csak azért sem mert nem tudjuk mihez igazítsuk a mércét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!