Totális elkeseredettség a jelen helyzet miatt, szerintetek túlreagálom? Bővebben lent.
kérj segítséget vagy dumálhatunk privátban.
de mindenképp kérj segítséget ez nem játék.
Szia,
Szerintem a legjobb az volna most, ha valahogy találnál egy kis belső nyugalmat, egy helyen ahol nem zavarnak picit, ahol kitudod zárni magadból a problémákat, .. pl. egy kis séta jó lehetne, de nem tudom a mostani karantén miatt ez mennyire lehetséges.
Keress valami hobbit, hallgass zenét, olvass, imádkozz, a lényeg hogy csinálj valami olyat, ami pozitív gondolatokat szabadíthat fel benned és boldog leszel tőle egy kis időre..
Az élet néha nehézkes, most főleg mindenkinek, de nem szabad hagynunk hogy ezek elnyomják az alkotót és a vidám énünket belül. Mindannyiunknak vannak hibái, de ugyanakkor mind mások és pótolhatatlanok vagyunk a magunk módján is. Mivel most nagy a feszültség könnyű a hibákat észre venni egymáson, de ha törekedünk csak a jót és jóra építeni egymáson keresztül akkor akár még közelebb vagy új barátságok is kialakulhatnak..
Ezt nem szabad elfelejteni, valahogy próbáld meg másokban, a mostani szituációban is a jót észre venni. Bár tudom ez nem könnyű...
Mond magadnak, hogy erős vagy, megtudod csinálni, megoldod és remek lesz minden..
Mit mond a szíved és a lelked? Hogy boldog szeretne lenni nem? Mennyire boldog? eléggé nagyon boldog...
Belül ott van mindig a remény, ami megerősít bennünket, hogy később jobb és szebbek lesznek a dolgok.
De ha a remény megvan, akkor vele együtt a hajtóerő és akarat is megjön. Igen is erősek vagyunk és feltudunk állni, megcsináljuk magunknak, lesz munkánk, állásunk, tudunk finomat enni, jó helyekre menni, őszinte barátokat szerezni - bármi is történjen ...Lassan de biztosan, mert a remény megadja az akaratot - abból meg jön az ötlet - és tartanak visznek minket előre..
Nézz motiváló videókat, kérd Istent, hogy adjon erőt és erősítsen meg.
Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy ezek a dolgok, amiket átélünk csak megerősítenek bennünket és mostantól már nem fognak zavarni és eltudjuk kerülni..
Élvezd ki a kis örömöket, zene, finom ételek, bármi ami oldja a feszültséget az emberben. Most lehet ezeket megbecsülni igazán, a kis dolgokat, egy mosoly, egy jó nevetés ilyenkor mennyit tud érni..
Isten megóvjon. Szép napot, remélem segít..
Itt egy motiváló videó és 2 másik, ami lenyugtathat .:
https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58
"Munkan, vásárláson kívül nyilván én se mozdulok ki." ez épp elég arra hogy kiszellőztesd a fejed. Én már 3 hete nem dolgozok sajnos, és 5 napja kijárási tilalom van (nem Magyarországon élek) tehát most már vásárolni se mert a férjem jár pár naponta. Nem jó, de ez van, nincs világvége hangulatom. Mindennapokra kitalálok valami programot itthon, és nem eszem túlagam. Irigyellek hogy dolgozol. Nagyon túlregálod.
A szeretteidet miért ne láthatnád? Skype-on, Messenger-en láthatjátok egymást. Ha közelben laknak a kerítésen keresztül is beszélgethettek nem érintkezve egymással. Ha idősebb hozzátartozó van akkor se kell pánikolni ha ő betartja a szabályokat. Nekem is van, szigorúan betartja, nme pánikol. Erről eszembe jut egy cikk, amit tegnap olvastam hogy évről évre milyen sok idős ember hal bele csak abba, hogy a beteg unoka meglátogatja influenza szezon idején, ő maga pedig kórházba kerül tüdőgyulladással és nem tudja legyőzni. Nem összehasonlítom a két betegséget, csak azt akarom mondani hogy eddig is vigyázni kellett, most egy kicsit jobban. Ha minden szabályt bezartasz nem lesz baj.
Szerintem is beteg vagy, főleg, ha már ilyen előzmények volt.
Szóval, amint lehet keress valami pszichomókust.
Addig meg szedegessél Valériánát, csak gyógyfű, semmi ártalmas anyag.
Nekem bejött, általános stressz ellen, ami más okból volt.
Én 25-6 körül voltam ilyen depiben néha, bár se járvány, se baj nem volt.
Elkeserített, hogy már csak a meló, még a felnőtt élet marad, és az rémesnek tűnt!
Így, a vége felé még azt látom, hogy egyre csak jobb és érdekesebb.
Szerintem sokaknak tör rá néha ez a megfoghatatlan kétségbeesés.
Vigyázz magadra, csak egy van belőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!