Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Új helyre költözök. Mar...

Új helyre költözök. Mar nem fogom tudni fizetni a terápiát, havi 20-40 ezer és gyógyszert sem íratnim 5 ezer. Nem tudom kivaltani, több, mint 10 ezer/hó. Hogyan hagyjqm el ezeket? 5 gyógyszett szedek.

Figyelt kérdés
Gyógyszereim: Amitrex, Lamolep, Rivotril, Pregabalin, Trittico.
2022. ápr. 16. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Feladtam a költözést. Nem tudnam fizetni a munkássszállot.
2022. ápr. 24. 15:22
 32/69 anonim ***** válasza:

30

Teljesen egyértelmű volt eddig is, hogy szükséged van a gyógyszerekre és a terápiára. Nagyon sajnálom, hogy gondjaid vannak azzal, hogy kifizesd ezeket.

Lehet, hogy érdemes lenne célzottan ilyen kérdést kiírni, hogy "gyógyszerek kiváltáshoz pénzügyi segítséget kitől kérhetek/kaphatok?".

A pregabalint semmiképpen nem tudod elhagyni?

2022. ápr. 24. 16:17
 33/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Az a fő gyógyszerem. Megpróbáltam és 4 napra kórházba kerültem.
2022. ápr. 24. 18:06
 34/69 anonim ***** válasza:
Ennek a hajléktalan szállónak mi a neve ahol Rivót írnak fel akár neked is. Most akkor te hajléktalan vagy? Nem értem az egészet. Érvényes TAJ számod elvileg van, tehát havonta fizeted vagy a munkahelyed. Az hogy máshova költözől a gyógyszerek ára nem fog változni.
2022. ápr. 24. 19:05
 35/69 A kérdező kommentje:

Most lakásban lakok és hajl szálló munkásszállós részére mennék.

Épp az a baj, h drága marad.

2022. ápr. 24. 20:09
 36/69 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám csökkenteni a pregabalint. Nem lehet a fő gyógyszered, "személyiségzavarom is van. Plusz CPTSD, bipol és szorongás.". Ezek közül a bipolárist kell mindenképpen antipszichotikummal (esetedben amitrex) és hangulatstabilizálóval kezelni. Az amitrex dobozáron 300 forint, a lamolep nem lehet több 1-2000 forintnál (ha szakorvos írja fel). A személyiségzavart és CPTSD-t nem nagyon lehet gyógyszerrel kezelni. A szorongásra kell a rivotril (az is fillérekbe kerül, ha szakorvos írja fel).
2022. ápr. 24. 23:10
 37/69 anonim ***** válasza:
Elnézést, elfelejtettem, hogy az antidepi (elontril) 4000 forint. Az is kell a bipol kezeléséhez.
2022. ápr. 24. 23:15
 38/69 A kérdező kommentje:
Bipol spektrumon vagyok csak, nem bipol. Rosszuknírtam. A szorongás a fő tünetemsn, amire a pregabalint kapom. Ezért ez a fő gyógyszer. Amitrexet átmenetileg kapom.
2022. ápr. 25. 11:13
 39/69 A kérdező kommentje:
Lamolep elég arra, hogy a spektrumon vagyok, Amitrex flashbackre van, de az már kevés van. Ezért hagyhatom azt el. Szorongásom erős, ezért kell a pregabalin.
2022. ápr. 25. 11:21
 40/69 A kérdező kommentje:
C-PTSD-re van a terápia.
2022. ápr. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!