Új helyre költözök. Mar nem fogom tudni fizetni a terápiát, havi 20-40 ezer és gyógyszert sem íratnim 5 ezer. Nem tudom kivaltani, több, mint 10 ezer/hó. Hogyan hagyjqm el ezeket? 5 gyógyszett szedek.
Figyelt kérdés
Gyógyszereim: Amitrex, Lamolep, Rivotril, Pregabalin, Trittico.2022. ápr. 16. 21:30
41/69 A kérdező kommentje:
Rivozrilt nem bírom jól, ezert nem lehet emelni, kell helyette a pregabalin.
De a terápia is kelleni fog még. Orvosom szerint is.
Igy nem költözök.
2022. ápr. 25. 11:24
42/69 A kérdező kommentje:
Próbaltam gyogyszert csökkenteni. Több Rivót, kevesebb pregabot. Kórhaz lett a vége. 4 napra bevittek és visszaadták az eredeti adagot és emeltek Rivót. Kórhaz után kaptam az Elontrilt mert ott is írták, hogy nagyon depressziós vagyok.
2022. ápr. 25. 11:27
43/69 anonim válasza:
Tehát ha szakorvos írja fel, esetedben pszichiáter, akkor támogatással írja fel. A gyógyszerbeállítás nem nagyon sikerült még nálad szerintem. Ha hajléktalanszállóról beszélsz akkor nem tudom kihez járhatsz terápiára. Zavaros.
44/69 A kérdező kommentje:
Neurológiai indikációra van támogatás. Nekekm olyan bajom nincs. Nem támogatással kapom.generalizalt szorongasra írja fel. Arra nincs támogatás.
2022. ápr. 25. 19:59
45/69 A kérdező kommentje:
Semjén Esztwllához járok. Még lakásban lakok. Innen jőnnék el, de akkor nem támogat családtag
2022. ápr. 25. 20:00
46/69 A kérdező kommentje:
Dr Semjén Esztellához járok.
2022. ápr. 25. 20:01
47/69 A kérdező kommentje:
Nen költözök el, mert akkor családtak nem adja ki ezt a 30-40 ezret terápiára is.
2022. ápr. 25. 20:03
48/69 anonim válasza:
Igen, a pregabalinra nincs esetedben támogatás. Sajnos az elontrilra egyáltalán (senkinek) nincs támogatás. A többire gondolom van, hiszen pszichiáterhez jársz, gondolom ő írja fel.
49/69 A kérdező kommentje:
Igen, a pszichiáterem/terapeutám íja. Pszichoterápiás képzettségű.
2022. ápr. 25. 20:45
50/69 A kérdező kommentje:
Ma este emelték duplájára a pregabalint.
Akkor lakpk itt (lakásban, agresszív emberrel), xe legalább tudom fizetni a gyóhyszert, terápiát.
2022. ápr. 25. 22:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!