Mi lehet velem? Mit tudnék ez ellen tenni?
Azt vettem észre magamon, hogy már egyáltalán nem élvezek semmilyen tevékenységet amit csinálok, de még ha kipróbálok valami újat azt sem tudom élvezni úgy egyáltalán (Ilyesmire gondolok hogy: olvasás, anime nézés, edzés túrázás, sétálás stb.)
Régen be nem állt a szám, de mostanában úgy kell erőltetnem magam hogy beszéljek s semmi témám nincsen (Alapjáraton a barátaim közül mindig én vagyok aki sokat beszél s mindig van valami ötlete, de jelenleg úgy érzem mintha tompa lenne az agyam s nem megy) Ezt már a barátaim is észrevették sajnos.
A jegyeim romlanak hiába tanulok egyszerűen valamiért mégis így jön ki.
Gyakran olyan mintha nem lennének érzéseim vagy csak nagyon halványan. De olyan is van hogy nem tudom mit érzek vagy az adott szituációban nem érzek úgy ahogy kellene (Nemrég megnyertem egy versenyt az osztállyal, de nem érzek semmit ezzel kapcsolatban)
Állandóan fáradt vagyok s ingerült. Nehezen alszom el s nehezen is kelek.
Nem tudom mennyire játszhat közre, de ADHD-s vagyok s nemrég megállapítottak nálam vashiányt is.
Pszichológust többször próbáltam, de nem segít.
17 éves vagyok és lány.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!