Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mitől lehet és mit lehet...

Ez mitől lehet és mit lehet ez ellen tenni ?

Figyelt kérdés
Szorongok,zavarba vagyok társaságba. Meg akarok felelni másoknak és félek a megítéléstől ezért inkább keveset beszélek másokkal mert mindig zavarba vagyok és félek kimondani amit gondolok. Mindent átgondolok mielőtt kimondok nehogy rosszat mondjak és elítéljenek. Érzékeny vagyok minden apro beszólásra még ha viccből szólnak akkor is azt hiszem hogy rosszindatból és agressziv leszek és szorongok. Örökre megmarad bennem ha valaki kritizál. Állandóan azt gondolom hogy kibeszélnek kiröhögnek.Gyűlölöm az igazságtalanságot és ha ilyet látok vagyok hallok akkor nagyon dühös leszek. Utálom a nagyképű embereket viszont szeretem a csendes szerény kedves embereket. Dolgozni képtelen vagyok társaságba mert önbizalma nulla munka terén is és annyira zavarba vagyok hogy mindig elszúrok valamit. Lenézem magam másokkal szemben akik határozottak és van önbizalmuk. Sok embernek nincs lelkiismerete nekem meg minden kis dologért az van. Egyedül jobban érzem magam de vágyok társaságra néha de képtelen vagyok rá. Inkább meghallgato ember vagyok. Mindenkinek előre köszönök és mindent megköszönök sokszor. Nem bírok így élni és nem tudom magam elfogadni. Mi lehet ez ? Mit tegyek ellene ?
ma 04:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy traumára vezethető vissza. Régen történhetett veled valami ami ezeket kiváltja. Én a helyedben beszélnék a pszichológussal, vele sokkal jobban kitudnád bontani ezeket a problémákat és megoldást találni rá. Lehet úgy vagy vele ,hogy de minek? Hidd el segít.
ma 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!