Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen mit lehet tenni?

Depresszió ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Állandóan sírni tudnék, és sokszor sírok is. Nincs kedvem semmihez, nincs energiám semmihez. Még az is megerőltetést jelent, hogy az ágyból kikeljek, vagy járjak, mert még a járáshoz is óriási erőfeszítés szükséges. Este nehezen alszom el. Az életem sikertelen, a legszívesebben meghalnék, mert számomra semmi értelme sincs. Ugyanúgy szar minden felnőttként, mint gyerekként. Harmincas nőként semmit nem érek, mindenütt a huszonéveseknek van meg az értékük.
aug. 14. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Kozel 29 eves f-kent ugyanezt erzem reg ota. En se tudom meddig lehet birni ezt a fos eletet.
aug. 14. 19:28
 2/2 becky sharp válasza:

Én is ilyen voltam 30 évesen, most 52 vagyok (nő).

Nekem meg kellett èrtenem, hogy szivat a családom (persze azt se tudják, mit csinálnak), az segített. Jártam ezoterikus tanfolyamokra, vallási közösségekbe, agykontroll, persze sehova se sokáig, de így utólag mindegyik segített egy kicsit.

Egyszer elhatároztam, hogy többet nem hiszek senkinek, van nekem eszem, utánajárok magamban, mi is az igazság. Ehhez még konfliktusok se kellenek, csak ha rájövök, hogy valami nem kell nekem, azt nem hagyom magamra erőltetni.

aug. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!