Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyakran gondolkodok azon,...

Gyakran gondolkodok azon, hogy mit gondolnak rólam mások, biztos kibeszélnek, hogy milyen gáz vagyok. Vagy hogy hogy vagyok felöltözve stb. Mit lehet ez ellen tenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
okt. 11. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Hogy ilyenekkel foglalkoztam. Aztán rájöttem már hogy semmi értelme hogy ezzel törődöm mert enélkül is kibeszélnek ugyanúgy! Az emberek nagy része egy szemét, képmutató alak! De vannak jó emberek is csak meg kell találni őket. Ne gondolkozz ilyeneken inkább menj ki a szabadba és élvezd a napközbeni 20fokot és mosolyogj! Van nézz meg egy jó filmet. "Minden egy aminek te is része vagy, túl kevés az idő hogy bàrmit is feladj..." 🙂🙃
okt. 11. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Fejben kell tultenned magad ezen. Mindig lesznek akik rolad beszélnek vagy kibeszélnek valami miatt vagy utalkoznak valami végett... ez ellen nem lehet mit tenni és megfelelni se lehet mindenkinek ,de nem is kell szerencsére. Épp annyira éegyél igényes amennyire neked megfelel és tetszik és a többit le kell tojni. Es csak hozzád közel álló emberekkel foglalkozni. Valaki már azért utálni fog mert létezel es rosszat akar majd neked ok nélkul, szóval ezt nem lehet elkerülni annélkul h remeteként élsz egyedul. Szóval csak letojni mindent és mindenkit aki ellened van.
okt. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!