Új helyre költözök. Mar nem fogom tudni fizetni a terápiát, havi 20-40 ezer és gyógyszert sem íratnim 5 ezer. Nem tudom kivaltani, több, mint 10 ezer/hó. Hogyan hagyjqm el ezeket? 5 gyógyszett szedek.
Próbáltam. Nem ad támogatást.
Nem havonta ír 1 havit, hanen amikor fogy valamelyik. A pregabon nincs támogatás. Nem akarom kiszámolni, nincs ehhez energiám. Írtam, 13 ezret fizettem legutóbb. + terápia dija. Valamiből 2 havit ír, de felét nem válthatom ki a doboznak.
21
Nehéz neked segíteni...
Azt is kérdeztem, hogy utánajártál-e már annak, hogy Önkormányzat támogassa a gyógyszereidet. Tudtommal van ilyen.
Írtam, hogy igen. Nem kapok közgyógyot.
A hajléktalanelllátó orvosa ad napi 6 mg Rivót és ez a kezelése. Oda nem megyek.
23
Jaj, tényleg, lenézést.
Megkérdezhetem, hogy nincs bejelentett lakcímed? Esetleg nincs érvényes TAJ kártyád?
26
Ezt írta korábban a kérdező: "Akihez mehetnék ingyen, az napi 6 mg Rivotrilt ad a betegeknek. Semmi mást. Házihoz nem mehetek mert ez hajléktalanszálló. Saját orvosuk van. Egy bunkó." (gondolom 'orvosunk')
Ezen én is átsiklottam párszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!