Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáter tud segíteni...

Pszichiáter tud segíteni abban, hogy fel tudjam dolgozni, hogy a külsőm miatt mindenből kimaradtam és emiatt vagyok még szűz 24 évesen? L

Figyelt kérdés

Egyelőre úgy érzem, hogy meg akarok halni...

Másoknak paradicsom volt az élet, én meg fejre állhattam és semmi

Annyira fáj, hogy nem tudom feldolgozni

2021. júl. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
25%
te.
2021. júl. 23. 13:22
 42/51 A kérdező kommentje:
Nem.
2021. júl. 23. 15:10
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáter gyógyszert ír fel, neked pszichológus kéne, de nem olcsó mulatság. 24 évesen szűznek lenni nem egy nagy dolog, sokat nem vesztetél.
2021. júl. 26. 13:57
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Most mondanam, hogy nokent nagyon (kiemelem: N A G Y O N) csunyanak kell lenni ahhoz, hogy ha nem akar, akkor szuz maradjon, de nem mondom, mert ha eszmeletlen csunya, akkkor is tud talalni valakit, aki lefekszik vele. Menj pszichologushoz, az javithat a helyzeten, mert ott valami mas a problema.
2021. júl. 27. 13:49
 45/51 anonim ***** válasza:
89%

Kevés embernek van olyan külseje hogy nem kell senkinek.

Úgyhogy ezt a problémát el is vetném. Nagyon kövéreknek is van pasijuk, sőt ők is válogathatnak.

Sokkal inkább helyzet és személyiség. Nem adódott helyzet amiben mélyebb barátságba keveredtél volna a másik nemmel vagy szerelem nem kopogtatott az utcán. Nem ismerünk így ismeretlenül könnyű leírni a problémádat, csak ismeretlenül nem lehet emberként tanácsot adni igazán, csak általánosságokban.

Tehát vagy nem volt helyzet vagy megközelíthetetlennek tűntél.

Előbbit az élet hozza, és járj el otthonról, vagy a neten is van egy csomó lehetőség. Leírod a társkeresős topicban mindjárt kismillió pasit kapsz minden újadra. Azt nem mondom hogy mindegyik a lelkedet akarja majd megérinteni, de biztos akad értelmes is. Ha még sem tetszik a felhozatal hát máshol is meg lehet próbálni. ha a netes lehetőségeket elveted az életben kell kimozdulnod, és nem csajos programokra folyamatosan csajkoszorúban. Magadon max a nyitottságodat kellene megfigyelni hogyan reagálsz olyan helyzetben ha meglátsz valakit aki neked tetszik. Nem kell változtatni nagyon. Külsődön semmit. Alap higiénia tökéletesen elég. Nem is kell mindig kikenve kifenve utcára lépni. Átlagos lányok is elkelnek. Bár milyen hihetetlen ők a legkapósabbak ;)

Tetszik valaki a szemébe nézel, mosolyogsz, lehetőleg nem barátnők fürtjében. Aztán meg eltűnni úgy hogy nem lehet téged egyedül utolérni. Tudod annyira és úgy kell futni hogy akit szeretnél az utol tudjon érni :)

Nem kell elkeseredni sokan vannak 30 alatt így sőt 30 felett is. Férfiak is és nők is. Pasiknál gyakoribb ez a probléma.

Nyitni kell a világ felé jobban. Kicsit hülyén hangzik.

Neked kell változtatni a helyzeten. Nem tudom agyturkász mit tud segíteni, vagy segít -e egyáltalán. Vagy csak rávezet arra mit lehetne változtatni.

Öngyilkosság meg butaság... Mindenki értékes és ismeretlenül is veszít az emberiség... Értem hogy ez lelkileg most nehéz...

Meg fogod találni a te feledet is, nem hiszem hogy csak a szüzesség elvesztése lenne a cél. Az ugyanis viharos gyorsasággal tudna menni itt is... Jött mentnek ne add oda. Ha minden áron el akarod veszteni akkor is valaki olyan aki normális, és nem csak játssza hogy az. Tudjon róla hogy neked ez van és legyen kedves... stb.

Nem tudom kivel vagy olyan baráti viszonyban akivel ezt meg tudod beszélni, lehet tud segíteni lelkileg feldolgozni hogy elfogadd a helyzetet.

Lesz kisugárzásod és észrevesznek. Búval bélelt nőktől félnek.

Mosolyogj! Az élet szép!

Egy pasi voltam.

2021. júl. 27. 16:03
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Pedig atlagos lányként hidd el olyan könnyű párt találni, mint bőven átlagon felüli férfiként.

Ha nem riadsz vissza egy objektív ambár őszinte véleménytől, küldhetsz egy képet.

2021. nov. 27. 13:48
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértegetésnek szánom, de szerintem a baj a fejedben van! Nem kívül hanem belül!
2021. nov. 27. 15:43
 48/51 anonim ***** válasza:
100%

Csunya vagy mint a vöcsök.

Mást nem lehet gondolni.

Ett viszont még találhatsz valakit.

2021. nov. 28. 09:50
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Nőkent mondom, hogy az a baj, hogy nem elég rövid a szoknyád. A férfiak 95%-a nem a szépségre megy hanem a könnyen kaphatóságra.
2021. nov. 28. 12:16
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Hány privátot kaptál a kérdés kapcsán? :)
2021. nov. 28. 14:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!