Pszichiáter tud segíteni abban, hogy fel tudjam dolgozni, hogy a külsőm miatt mindenből kimaradtam és emiatt vagyok még szűz 24 évesen? L
Egyelőre úgy érzem, hogy meg akarok halni...
Másoknak paradicsom volt az élet, én meg fejre állhattam és semmi
Annyira fáj, hogy nem tudom feldolgozni
#18 vagyok
Ki a f*szt érdekel mit mondanak mások? Engem már régóta nem. Magaddal kell hogy jóban legyél, magadat kell hogy megszeresd, becsüld, és értékeld úgy ahogy vagy. Emberek jönnek mennek az életünkben, de akivel életed végéig együtt kell élned az te vagy. Nem könnyebb úgy ha szereted és megbecsülöd magad mint úgy ha elégedetlen vagy és nem tartod magad semmire? Gondolj erre úgy mintha párod lenne. Kivel lennél szívesebben? Egy olyan emberrel akivel szeretitek, becsülitek egymást és boldogok vagytok, vagy egy olyan emberrel akivel kölcsönösen utáljátok egymást és ahol lehet csak beleszúrtok a másikba? Annyi az apró bökkenő hogy magadtól nem tudsz megszabadulni úgyhogy az lenne a legjobb ha minél hamarabb megbarátkoznál a gondolattal hogy igenis jóban kell lenned magaddal. Gondolj csak bele, ha te nem szereted magad hogy várhatnád mástól hogy szeressen akár baráti, akár kapcsolati szinten?
"Annyi elutasítás ér"
"nem vesznek észre"
Mivaaan?
Most észrevesznek sokan, de elutasítanak vagy nem utasítanak el,mert észre se vesznek!
Teperj jobban!
Mit zagyválsz itt össze vissza?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!