Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás? Panikbetegseg?...

Szorongás? Panikbetegseg? Mitől fájhat a bal felkarom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éve panikbetegseg vagyok, pár éve társult hozzá a szorongás. Pár hónapja elkezdett fájni a bal karom, tompa, nyomó érzés, mintha a gyomorból sugározna át, ez csak stresszhelyzetben jön el, ha nyugodt időszakom van akkor el is felejtem. Tegnap ismer egy ilyen helyzet állt elő és ma reggel arra ébredtem mintha a gyomromban lüktetne a szívem és a már meg szokott, de elfeledett bal kar fájdalom. Ha stresszelek nagyon befeszülök és arra gondoltam, izom merevség lehet. Eleinte hetente a sürgősségit jártam, de semmit nem találtam, viszont meggyőződésem, hogy infarktusom lesz. Tudom, hogy a sok stressz ahhoz vezet, már van időpontom kardiológiára. De valószínű lenne?

Már annyira bele fáradtam ebbe az egészbe,hogy mikor jönne a panikroham, már arra sincs energiám.Ülő munkát végzek, görnyedek egész nap. Fájnak a karjaim, gerincem, nyakam, mintha időnként be csípődne, akkor legszomjam van. Igazából nem is tanácsot szeretnék csak kiirni magamból. Nekem nem segített a pszichológus sem a pszichiáter, sem gyógyszer, néha a xanax, de csak nagyon nagyon ritkán veszem be. Egyáltalán nem akarok gyógyszert szedni.

ma 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasi ultrahang volt esetleg?

ma 11:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Az nem volt még.
ma 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!