Inozitolt próbáltátok már pánikbetegségre, szorongásra, agorafóbiára ?
Ezt találtam elsőre google kereséssel: Az inozitol egy természetes segítség lehet a szorongásra és kutatások szerint hasznosnak bizonyulhat számos szorongással járó betegség esetén, beleértve a pánikbetegséget, a kényszerbetegséget, és az agorafóbiát.
Várnám a tapasztalatokat aki használta már.
Elvileg több kisérlet is készült ahol pánikbetegeknek adták napi 12-18 grammot és hatásos volt csak több idő kell neki, mint a gyógyszernak.
Azért is kérdezem, hátha próbálta valaki.
Nincs mellékhetás és rászokás, nem szeretnék gyógyszert szedi.
Néztem amit írtál a GAL+ multiba van inozitol 100mg, ez nagyon kevés, viszont a B komlex és az omega3 az tényleg jó a szorongásra.
Az Ashwagandhát még nem próbáltam, de ez is tervben van, viszont az Inozitol azért érdekelne, mert az közvetlenül hat a neurotraszmitter szabályozására hasonlóan mint az ssri gyógyszerek, de ehhez 12-18g adag kell belőle naponta, elég magas mennyiség.
Ezért érdekelne valaki használta e már így az Inotizolt.
Jó lenne ezt orvossal egyeztetni, de ha pszichátert kérdezek úgy is azt mondja majd szedjek gyógyszert, amit nem akarok :)
Pszichológus kérdeztem Ő meg csak terápiában tud segíteni 25000-ért alkalmanként, sajna nem állok úgy anyagilag, hogy megtehessem.
Nem tudom ilyenkor hol, kinél érdeklődhetnék ezzel kapcsolatban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!