Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet legyőzni a szorongá...

Hogy lehet legyőzni a szorongást és a pánikbetegséget?

Figyelt kérdés
Van olyan ember akinek teljesen elmúlt a szorongása pánikja? Vagy ez akinek van annak orokre ebben kell szenvedni csak neha jobb neha rosszabb a hangulata?. Mert én igy vagyok. Szedek frontint azota elmult de neha depis vagyok stb. Es elfelejteni se tudom azt amin a gyogyszer elott keresztul mentem. Hajnali rosszulletek, surgossegi, egesz ejszaka remeges nem alvasok stb stb. Hiaba ez mar nincs megse fogom tudni elfeledni sosem.
ma 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Félek, rosszul közelíted meg a kérdést.

Jó lenne tudni, mi okozza a szorongást.

Mennyi idős vagy és mióta van?

ma 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszerrel biztos nem, én legalábbis nem nyúlnék hozzá csak végső esetben. Nekem ilyen enyhébb szorongás volt csak korábban, és egyedül kijöttem. Szem előtt tartottam, hogy csak agyam szórakozik velem, és idővel rendbe jövök, így is lett. Ez a "soha nem felejtem el, nem leszek jobban" szerintem nem jó megközelítés. Neked súlyosabb. Terápia? Pszihológus? Én inkább feltárnám, ami lehet fájdalmas lesz nagyon, de meggyógyít.
ma 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam eberek között lenni.

Rajtam a sport segített és a pozitív élmények.

6 éve nem szedek semmit.

Sokat segít a Milgamma (B-vitamin komplex nagy dózisban), d-vitamin.

A triptofán nevű aminosav serkenti a szerotonin termelést.

A testmozgás is segít a legjobban!

A rendszeres testmozgás segíthet felpörgetni a szerotoninszintet, és ezáltal javítani a hangulatot és az általános közérzetet.

Mostanában úszni járok.

A kollégáim meg is jegyezték, hogy mindig mosolygok.

Engem a futás és az úszás ellazít, kifáraszt, megnyugtat.

A munkámban nagyon sok konfliktust kell kezelnem, nem stresszelek.

A sikerélmények a sportban és az életben segítettek, hogy ne szorongjak. Nem esek kétségben bármi történik.

ma 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az emberek sajnos, tetszik vagy nem, nem akarnak melózni. Bedobnak egy "gyógyszert" és várják a boldogságot. Hát....van egy rossz hírem: ezek csak még mélyebbre ásnak. Próbáld ki a keleti orvoslást, sportot, meditációt. Valamin változtass, mert a depressziós a tétlenségből ered MINDIG. Te nem vagy beteg, csak tétlen és lusta.
ma 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!