Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tud segíteni a...

Miért nem tud segíteni a párom nekem a féltékenységem leküzdésében?

Figyelt kérdés
sajnos féltékeny vagyok és tudom is magamról :( jelenetet soha nem rendezek..sőt szinte semmit nem csinálok csak magamba tartom de ugye feszült ideges leszek ha olyan szituba kerülünk és ilyenkor napokig nincs kedvem a párommal lefeküdni sem. próbáltam neki elmagyarázni mit érzek amikor ilyen történik de nem érti meg. azt mondja ha ezt érzem akkor váljunk el ő nem tud ebben segíteni. sőt még hergel is hogy úgyse tudom meg mi jár a fejében amikor nők társaságában van :( ha nem fekszek le vele pár napig az baj neki és nem érti meg a lelki oldalát .már nagyon szenvedek ettől elegem van magamból nem tudom mit csináljak
ma 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miben kellene segítsen? Vagy hogy?

Ha nem bízol benne válj el!

ma 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy orvos hamarabb segítene
ma 16:39
 3/7 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
ez nem irigység ?
ma 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
kedves 3 as! mármint én vagyok irigy szerinted?
ma 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert a barátod nem pszichológus. Mentális betegségek kezelése nem tartozik a párkapcsolat elemei közé. Ha annyira szenvednél, már rég elmentél volna pszichológushoz! Hosszú meló lesz, ha egyáltalán ...
ma 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen szituációkban (röviden: miért) leszel féltékeny?
ma 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érzed a párhuzamot a féltékenység, és az irigység között: hogy a párod figyelmében néha osztoznod kell mással?

A duzzogással csak rontasz a dolgon. A te fejedben vannak önbizalomhiányra utaló gondolatok. Ezt neked kell megoldanod, nem a párodnak.

ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!