Beteges féltékenységre megoldás? Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel rendszeresen találkozunk és időnként együtt is bulizunk. Észrevettem rajta, hogy nagyon tetszem neki, és nyilván ő is észrevette ezt rajtam. :D Már bátortalanabb próbálkozásai is voltak. Azonban rettenetesen félek vele bármibe is belekezdeni a féltékenységem miatt. Nagyon nem szeretném elszúrni... Nem igazán hiszek a női-férfi barátságban és neki hemzsegnek a baráti körében a szép csajok. Plusz két exéről is tudok, akik brutál bombanők, emiatt valószínűleg kisebbrendűségi érzésem lenne. :( Hogyan tudnék ezen a helyzeten segíteni? Esetleg tudtok jó szakembert vagy bármilyen tipp, tapasztalat jöhet.szept. 1. 10:40
1/5 A kérdező kommentje:
Azt még esetleg fontos lehet megemlíteni, hogy a férfiak iránti bizalmatlanságom szerintem gyerekkori traumákból fakad (pedofilok).
szept. 1. 10:44
2/5 anonim válasza:
Elnézést, hogy kicsit durván, konkrétan fogalmazok:
A férfi női barátságok alapja, hogy az egyik akar dugni, a másik nem. Most épp meg szeretne csinálni téged is. A vér nem válik vízzé, csak ha megöregszik, de akkor sem válik azzá, csak már annak nézik.
Ráadásul itt van a féltékenység. Tartós kapcsolat így kizárt, esetleg nagyon terhelten, veszekedéssekkel telítve. Tűz a vízzel esetét hasonlítanám ide.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Az, hogy te bombanőknek látod, még az ő szemében lehet te jobban nézel ki náluk, főleg ha exekről van szó, akkor valamiért vége lett. A féltékenységet nem lehet leküzdeni, vagy összejöttök és idővel magadtól megváltozol, vagy az lesz, amit #1 mond, ez az elején tuti sok vitát szülne és attól függ majd minden, hogy a pasi ezt hogy tolerálja. A bizalmatlanság már nagyobb gond, amíg ezt érzed, addig nem való kapcsolat neked.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Bocsánat elírtam, amit #2 mond.
5/5 anonim válasza:
2! Hülye vagy. A férfi nő barátságos alapja a tisztelet meg a szimpátia.
A féltékenység meg idővel elmúlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!