Van valami megoldas beteges feltekenysegre?
Elolvastam ezt a cikket, teljesen igaz ram, es foglalkozni szeretnek vele/a bajommal. Kertem idopontot meg anno pszichologushoz, de a virus miatt most hatarozatlan ideig ugye nincs semmi ezugyben. Esetleg van alternativ megoldas? Valahol fogad (lehetoleg ingyenes) pszichologus,vagy meg tudom ezt oldani valahogy? Szegyenlem bevallani, mert nagyon kinos, de igen, ez a bajom, borzalmasan feltekeny vagyok, es erzem mogotte, hogy baromira elegedetlen vagyok magammal, tehat teljesen tisztan latom, hogy itt a problema, de megoldani nem tudom.
Igen, tenyleg szo szerint senki nem tamogatott soha, nem dicsert soha, szerintem meg az ovonok meg tanarok se. Tudom, hogy itt gyokerezik az egesz. Nem tudtam, hogy van online pszichologus, azert nyilvan fizetek, ugy gondoltam, hogy ha az nincs, akkor a masik megoldas ingyenes legyen.
Borzalmas ez az egesz
Köszönöm szépen, nézegettem is előadásokat, Almási Kittin még sírtam is, mondom ez nem lehet igaz..
Még picit összekapargatom magam ezekből, hátha jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!