Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, mit tegyek?
A barátnőmnek van egy Balázs nevü fiú barátja, akivel sokat hivásoznak, elvileg lecukizzák egymást meg ilyenek, de én kifejezetten féltékeny tudok lenni erre a srácra, egy ideig mondtam a barátnőmnek, hogy kicsit kevebbet beszéljen nekem róla mivel nem túl kellemes érzés, persze egy kicsit kevesebbet beszél róla, de mikor valahogy témába kerűl instant terelni akarom róla a beszélgetést, meg nagyon nyomasztó, akkor érezném magamat legjobban ha nem beszélne vele, de nem akarok az a srác lenni aki igy megtitlja a barátnőjének, hogy beszéljen valakivel, mert az eléggé nagy önzőség lenne. Szóval valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám a féltékenység érzetet csökkenteni?
ui: Tavaszi szünetben találkoznak elvileg, szóval emiatt mikor csak eszembe jut eléggé tudok szenvedni.
Haver ez szopó xD
Kettesben találkoznak, videóhívás, cuki...
Én megmondanám hogy ez így nem okés, de a srácban sincs sok gerinc, se empátia...
Ez nem a legnormálisabb.
Én a párom mellett sosem cukiznám le a haveromat, ez olyan félreérthető. A hívás még oké de azt sem kell túlzásba vinni.. Beszélj a barátnőddel hogy neked ez rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!