Féltékeny vagyok az élettársam gyermekére! Miért lehet ez? Hogyan tegyek ellene?
Egy normális szülőnek mindig a gyereke az első és nem az éppen aktuális nője.
Vagy beletörődsz, hogy csak második lehetsz vagy elhagyod és keresel egy gyermektelen férfit. Mást nem tudsz tenni.
Más, normális, egyedül álló férfinak meg nem jut nő... :(
Amúgy később rosszabb lesz a helyzeted! Amikor majd lázad, meg pasizni, drogozni kezd, na akkor fog még jobban eltávolítani a faterjától, mert MINDIG ő lesz a lány, te meg "csak apu csaja, akibe ürít".
Azt kéne felfognod, hogy te nem a gyereke vagy, nem egy polcon vagytok, nincs mire féltékenynek lenned. Ő nem a te apukád.
Valószínűleg azért vagy féltékeny, mert ennek ellenére apa-lànya szinten éled meg a kapcsolatodat, ezért is függ a hangulatod attól, hogy ő szórakoztasson. Egyedül nem tudod magad feltalálni.
Én sem tűrnék ilyet. A férfi életében én legyek az első. Aki ezt überelheti az csak a közös gyerekünk lehet. Ez így is van a családunkban, de nekem is első a saját gyerekem.
Az a gyerek neked idegen. Hagyd ezt a kapcsolatot a fenébe.
Jajj :(
Keress mást. Nem is értem, hogy gondolhatsz így egy 4 éves kislányra.
4 éves. Ha a párod nem lenne ilyen akkor meg az lenne a bajod, hogy felelőtlen és nem apa tipus.
Egy GYEREKRE vagy féltékeny ezt te felfogod? Vagy tényleg olyan elmebeteg vagy, hogy egy kislányban potenciális ellenfelet látsz? A párod úgy szereti mint a gyerekét téged meg mint a barátnőjét.
Inkább keress fel egy pszichológust, hogy az önbizalmadat helyre hozza, de nagyon gyorsan!!! Beteg vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!