Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Féltékeny vagyok az élettársam...

Féltékeny vagyok az élettársam gyermekére! Miért lehet ez? Hogyan tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Kislány, 4 éves. Nagyon apás. Nem tudom elviselni, amikor reggelente ő ébreszt minket, ráadásul úgy, hogy közénk mászik az ágyba, és öleli, puszilgatja az apját. Én meg csak lesek az ágy másik felében. Azt sem tudom elviselni, amikor az apja öleli, becézgeti, ölébe veszi őt, stb. És elvesztegetett időnek tartom, amit vele tölt.

2018. dec. 13. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Keress olyan partnert, akinek nincs gyereke.
2018. dec. 13. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Van ilyen. Nincs meg az érzelmi intelligenciád ennek kezelésére és nem tűröd, hogy csak második lehetsz. Ezzel nincs probléma, de ezért kell gyerektelen párt választani. Sosem tudnék már "használt" pasival lenni hosszútávon, mert tudom, hogy én sem tűrném. Szakítsatok.
2018. dec. 13. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Egy normális szülőnek mindig a gyereke az első és nem az éppen aktuális nője.

Vagy beletörődsz, hogy csak második lehetsz vagy elhagyod és keresel egy gyermektelen férfit. Mást nem tudsz tenni.

2018. dec. 13. 16:24
 4/9 anonim válasza:
19%

Más, normális, egyedül álló férfinak meg nem jut nő... :(

Amúgy később rosszabb lesz a helyzeted! Amikor majd lázad, meg pasizni, drogozni kezd, na akkor fog még jobban eltávolítani a faterjától, mert MINDIG ő lesz a lány, te meg "csak apu csaja, akibe ürít".

2018. dec. 13. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Azt kéne felfognod, hogy te nem a gyereke vagy, nem egy polcon vagytok, nincs mire féltékenynek lenned. Ő nem a te apukád.

Valószínűleg azért vagy féltékeny, mert ennek ellenére apa-lànya szinten éled meg a kapcsolatodat, ezért is függ a hangulatod attól, hogy ő szórakoztasson. Egyedül nem tudod magad feltalálni.

2018. dec. 13. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

Én sem tűrnék ilyet. A férfi életében én legyek az első. Aki ezt überelheti az csak a közös gyerekünk lehet. Ez így is van a családunkban, de nekem is első a saját gyerekem.

Az a gyerek neked idegen. Hagyd ezt a kapcsolatot a fenébe.

2018. dec. 13. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Jajj :(

Keress mást. Nem is értem, hogy gondolhatsz így egy 4 éves kislányra.

2018. dec. 13. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
Bocs kérdező, de elég sztereotipikus gonosz mostoha vagy.
2018. dec. 15. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

4 éves. Ha a párod nem lenne ilyen akkor meg az lenne a bajod, hogy felelőtlen és nem apa tipus.

Egy GYEREKRE vagy féltékeny ezt te felfogod? Vagy tényleg olyan elmebeteg vagy, hogy egy kislányban potenciális ellenfelet látsz? A párod úgy szereti mint a gyerekét téged meg mint a barátnőjét.

Inkább keress fel egy pszichológust, hogy az önbizalmadat helyre hozza, de nagyon gyorsan!!! Beteg vagy...

2018. dec. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!