Mennyiért vigyáznál más bölcsis korú gyermekére, ha Te is otthon vagy a tie (i) ddel?
500? gyere hozzánk is :)
a mi dajkánk 1200 ft-ot kér óránként...
ha mindketten éjszaki ügyeletesek vagyunk 2000 ft óránként :/
megmondom őszintén, eléggé meglepődtem a válaszokon... Bár lehet nem jól tettem fel a kérdést. Ha az illető anyuka dolgozik, ergo legalább napi 8 órát kellene vigyáznod a gyermekre, akkor óránként 500-800 forintot elkérnél ?
Illetve kedves utolsó, az 1000 forintot esetleg egész napra értetted ?
Ha legalább nyolc órát kellene rá vigyázni, akkor én lehet, hogy más tarifát találnék ki, mert tényleg nem mindegy, hogy visz-e enni, bébiételt, teát, kell-e néha pelenkát adnod, vagy mindent visz, amire csak szükség van.
Akkor lehet, hogy CSAK a vigyázásért napi 1.000 Ft. A környékükön többet nem is adna senki szerintem, a fizetések mellett nem tudná megfizetné a 2.000 Ft-ot vagy annál többet naponta...
Egy korábbi voltam.
Manapság ennyibe kerül a bébiszittelés, úgyhogy te vagy eltévedve, lehet, hogy egy nyugdíjas néni vigyázna neked napi 1-2000 Forintért, de épeszű ember biztos nem fog 200 Ft/óráért még egy gyereket a nyakába venni. Gondolj bele, hogy 8 óra alatt eszik 2* legalább.+ha a saját gyerekének ad egy kindertojást, vagy egy krémtúrót, akkor a tiednek ne adjon? vagy elmegy a játszótérre velük, hazafele fagyiznak...stb. Meg eleve az, hogy rá még jobban kell vigyáznia ,mert veled kell elszámolnia ,ha bármi van.
Én 5 éve 650/óráért vigyáztam napi 6 órát 1,5 évesre, enni, inni, pelenka helyben volt és én ettem ,ittam náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!