3 éves gyereknek elmondanátok hogy el fogják vinni a kutyátokat és köszönjön el tőle vagy csak el lopnátok míg alszik vagy nincs otthon?
Az enyem 2 eves es 9 honapos..hat nem tudom. Nincs kutyank, de hogy imadna, azt biztos. (Nagyon szereti a kutyakat). Ha ilyen hamar kellene elveszitenie az borzaszto lenne, mert sokaig sirna utana, ez biztos. Azt hiszem, mondanam neki, hogy koszonjon el, de igazandibol szerintem nem fogna fel, hogy mit jelent, csak akkor, mikor tapasztalna, hogy naprol napra csak nem jon vissza a kutya.
Nagyon sokaig fogja keresni, bucsuzzon el tole. Vegyetek neki majd masik kutyat, de fel kell merni elotte, hogy rogton elfogadna e egy masik kutyat, vagy elutasitana. Ilyen kicsinel meg az is elofordulhat, hogy rogton potolhato egy masik kutyaval. Idosebb gyerek mar biztos azt mondana par honapig, hogy neki nem kell masik, csak azt hozd vissza.
Szerintem had búcsúzzon el tőle. Mond el, hogy jó helye lesz.... lehet, hogy nem fogja megérteni csak mikor már nem lesz ott, de az is ugyanúgy meg fogja viselni, mintha csak ellopnátok....
Viszont akkor ne legyen ott amikor elviszik. Búcsúzzon el és vigxétek arrébbb.
Ha megkérdezhetem: miért/ hová viszitek a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!