Ha az anyuka otthon van, akkor szerintetek mikor érdemes egy gyereket bölcsibe vinni, érdemes-e egyáltalán, vagy csak az oviba?
Elméletileg nem is mehet bölcsibe annak a gyereke, aki nem dolgozik. Munkáltatói igazolást kell vinni.
Persze biztos vannak kiskapuk, főleg ott,ahol nincs teltház.
Köszönöm a válaszokat, főleg amit a hármas válaszoló írt, arra gondoltam. Magánbölcsire gondoltam, tudom, hogy államiba nem vennék föl. Nagyon nézelődtem, be akartam adni, közben a sok betegség visszatartott, főleg, hogy most mindenhol azt olvasom, hogy 1 hét bölcsi-ovi után már szinte minden gyerek beteg.
Főként a társaság miatt akartam beadni, hogy több időm lenne néhány dologra, bár mellette is meg fogom tudni oldani, illetve, kistesót szeretnénk és a terhesség alatt talán könnyebb lett volna, bár eszembe jutottak a betegségek:) Szóval, érdekelne minden vélemény.
Mondjuk, ha 3 éves korig egy gyereknek valóban elegendő az, hogy nagyrészt csak a szüleivel, főként az anyjával van, akkor talán várhat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!