Szülés beindulása esetén érdemes-e inkább otthon megcsinálni a beöntést?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 15:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. A beöntés van, hogy gyorsítja a fájásokat.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem. Egyébként van, ahol nem is beöntést adnak, hanem kúpot.
3/7 anonim válasza:
És nem is mindenütt adnak beöntést. Tesómnak a doki azt mondta szülés közben, hogy egy kis pisibe meg kakiba még nem halt bele senki. :) (Persze én inkább beöntésre szavaznék, de mindenképp kórházban, hisz ha már megindultak a fájások, történhet bármi.)
4/7 anonim válasza:
nem. nem is mindenhol szükséges.
és simán lehet, hogy a beindulás után fél-1 nap is eltelhet. gyakorlatilag fölöslegesen terhelnéd magad vele.
5/7 anonim válasza:
Én tudtam, hogy a kórházban nem adnak semmit, ezért, mikor már tudtam, hogy szülni fogok, glicerines kúpot használtam (még otthon). Sok kórházban is azt adják.
6/7 anonim válasza:
Semmiképpen sem! Megsérthetsz valamit, nem éri meg!
7/7 h-baniko válasza:
A legtöbb szülni készülő nő a beöntéstől fél a legjobban és nem is a szüléstől. Ne félj tőle, nagyon nagy segítséget ad, a tágulásban, és semmiképpen se csináld otthon, mert felgyorsítja a szülést. Én is féltem tőle, de gyorsabban összehúzódik szülés után a méhed, és nem lesz felfúvódás érzeted, meg nem ér semmilyen kellemetlen dolog a szülőágyon. Csak pár perc az egész, humánusan végzik, és nem kell a wc-re rohannod egyből. KIBÍRHATÓ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!