Tippek szülés beindítására otthon házilag? (: 38+6 hetesen.
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 12:21
1/10 anonim válasza:
Mi vasárnap összebújtunk hétfőn este már a szülőszobán voltam de fájás gyengeség miatt csak kedd estére lett meg a babánk:)
Hogy köze volt vagy nem az összbújásnak sose fojuk megtudni:)
2/10 anonim válasza:
miért akarod korábban indítani? Egyébként minden házi tipp csak akkor működik, ha a baba is elég érett már a kinti léthez.
3/10 anonim válasza:
Nekem mindenki szexet tanácsolt. Nekünk sajna nem volt lehetőségünk kipróbálni beválik-e, mert az egyik ctg után bennfogtak :)
4/10 anonim válasza:
Én túlhordtam, úgyhogy már nagyon elegem volt, ezért csak megpróbálkoztam ezzel-azzal: ittam tonicot, meleg vizes fürdőt vettem, sokat sétáltam, volt szex is...de nem akart jönni a babám. Igazából tényleg úgy van, hogy csak akkor hatnak a dolgok, ha a baba is és a szervezeted is felkészült a szülésre. Én mondjuk végig tök zárt voltam. S a babám sem lett nagy, gondolom ezért akart ő még bent maradni.
5/10 anonim válasza:
a 40. betöltött héten 500 guggolás.
6/10 anonim válasza:
Nekem semmi nem vált be, szexeltünk a 38.héttől naponta többször is,colát itta, lépcsőztem... és a kiírt napon indult csak be:)
7/10 anonim válasza:
Fűszeres kaja. De nagyon fűszeres. Pl. sok fokhagyma.
8/10 anonim válasza:
Az 500 guggolás nagyon jó:D Na attól tuti beindul:D
9/10 anonim válasza:
500 gugolástól szerintem nem csak a szülés indul be :D:D
Aki azt bírja annak gratula.
10/10 Anita1991 válasza:
500 guggolás az szép én 20 guggolás után a lábaim feladták. Következő 4-5 napig olyan izom lázam volt hogy alig bírtam megmozdulni. Ha beindul a szülés addigra teljesen elfárad a lábam ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!