Az Adamo hintát, hogy szállítják? Nekünk kell otthon összecsomózni a kötelet egy leírás alapján? Van benne egy párna is, ha jól láttam a képekről? Valaki esetleg házilag készített már ilyen hintát?
Azért a hasonló az nem ugyan az! Garancia, számla van hozzá? Az adamo a rugót és a kampót is adja ajándékba.
Én eredetit vettem és egyáltalán nem bántam meg.
Szia, én sajnáltam kiadni rá ennyi pénzt, így magam varrtam meg. Megszólalásig olyan lett mint az eredeti, sőt én az egészet dupla vastag vászonból készítettem. Kerestem a neten hozzá szabásmintát( van fent egy, de kicsit eltér a mérete), utána kölcsönkértem a szomszádunk eredeti darabját, azon is leméregettem mindent és ezek alapján csináltam meg. A rugót gumis kötéllel helyettesítettem. Hibátlan. Nemrég járt itt nálunk a barátnőm a két éves lányával. Szétugrálta magát, a hinta tökéletes volt neki is. A lányom most töltötte be a 7. hónapot, eddig hanyatt feküdt benne és javarészt aludt, de pár napja felfedezte, hogy fel tudja magát húzni ülésbe. Leeresztettük padló közelébe, hogy a lába elérje a talajt. Így rugózik, pörög, nagyokat csodálkozik, hogy ez mitől van. Még nem érti, hogy a lábacskáival lökdösi magát, de vigyorog nagyokat. :)
Egyszóval érdemes venni vagy varrni, kinek mi egyszerűbb. Nagyon klassz dolog. Még egy! Mikor már végképp nem tudok a lányommal mit kezdeni annyira nyűgös, ez a hinta akkor is beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!