Elhatároztam, hogy 6 honapos babámnak házilag gyártok bébipapit ( eddig készen vettem oket). Melyek a legfinomabb, otthon is elkészitheto bébiételek? Nem szeretnék elrontott kaját adni neki
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 13:43
1/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag, ami van üveges bébiétel, azt mindet otthon is el lehet készíteni házilag.A burgonya az alapja nagyon sok főzeléknek, az a sürítőanyag.És akkor azt lehet lehet kombinálni az adott kornak megfelelő más egyéb zöldségekkel, ill.ha már kaphat husit akkor azzal.Nagyon sok variáció van lehet próbálkozni, hogy a babádnak melyik izlik.
2/7 anonim válasza:
Én is krumlpival,zabpehellyel sűrítek gyümölcsöket,zöldségeket.Babakekszet is lehet adni,de én még nem találtam cukormenteset.Rizs is jöhet,ha bírja a kis gyomra.Én adok neki almát,banánt,körtét,meggyet,répát,céklát,barackot.Délelőtt pl:répa-alma,barack-alma.Délután:krumpli-alma-barack,krumpli-cékla-anyatej,zabpehely-répa-alma stb.
A zabpelyhet nagyon ajánlom,mert segíti az emésztést.Áztasd be egy kis vízbe,hogy megpuhuljon,majd fözd meg.Én össze is turmixolom.
Az almát sütőben sütöm,a répát is ott,csak fóliába tekerem héjjastól(kb.15 perc)Krumplit,céklát főzöm.
Remélem segítettem!
3/7 anonim válasza:
Az előző vagyok:nekem is 6 hónapos a babám és mindent elfogad,kivéve a spenótot. :(
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen az eddigi vàlaszokat! :)este neki is àllok turmixolni
2008. nov. 19. 15:28
5/7 anonim válasza:
Az én lányomnál most a sláger az alma-krumpli-csirkehús párolva, pár kanál párolólével és pici sóval turmixolva.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha hust is tesztek a bébipapiba, és értelemszeruen nagyobb adagot készitetek,a mélyhutoben ugyanannyi ideig tàrolhatom, mint a sima zoldségeset?
2008. nov. 19. 16:38
7/7 anonim válasza:
Na ezt nem tudom, én mindig frisset főzök. Nekem husi van kockánként lefagyasztva, azt főzöm mindig frissen a zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!