Tetra pelenkázás gumibugyi nélkül házilag sürgős?!
Mennyi idős?
Nejlonzacskó, folpack + rövidnaci/bugyi. Vagy tökig feltekert fűtés + bugyi és készenlétbe helyezett felmosó :)
Itt kapsz ötleteket, hogyan hajtogasd. Az elején a mosható pelus van, lejjebb találod a sima pelenka hajtogatási módokat.
Ha van gumilepedőd ill. a műanyag alátétet, áldozd fel és vágj ki belőle egy ilyen alakot:
Olyan, mint egy rendes nagyfenekű bugyi a szélein elvágva. Ezt teszed kívülre, hogy ne ázzon át a ruha.
De aranyosak vagytok, kész MacGyver csapat bújt el itt, elképzeltem a Manót zacskóval folpackkal egy női betétben:-)))))))))) közben találtam még egyet, az már 2!!! és már csak 5 óra van hátra, 9hós,3 óránként cserélem ha nincs gond.
Természetesen 9:20kor tisztába tettem, 9:40re összecsinálta magát:))))
külön köszönet aki hozna is pelust, én inkább ezt csak egy vicces szitunak fogom fel,nem vészhelyzetnek, lesz mit mesélni az unokáknak:-) nem is mi lennénk:-)))
textil pelust tegyél rá, egyszerre 2-t. amikor pisil, kakil, cseréld. nem lesz nagy gond belőle.
meg tudod hajtogatni? vagy írjam le? biztos vannak videók róla, úgy egyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!