Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetra pelenkázás gumibugyi...

Tetra pelenkázás gumibugyi nélkül házilag sürgős?!

Figyelt kérdés
Kulcs nélkül maradtunk a lakásban, pelenkakészlet 1db-ra csökkent (murphy:-)), du 4ig hogy tudnám megoldani tetrával? biztosítótű + valami rövidnaci rá? Segítsetek:-))
2011. okt. 25. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Képzeld el:

Pelenkakommandó. Anyukák felszerelve egy-két darab pelussal, amit a levélbedobó nyíláson próbálnak a röhögéstől fetrengve betuszakolni....

Vagy:

Féltéglát rákötve megpróbálják feldobni a másodikra....

Hát, akkor inkább MacGyver. Meeeeekcsináltuk (Mek Elek után szabadon).

:D

2011. okt. 25. 11:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó!:-)))) ez nagyon nagy:-))) szerintem Michael Jacksonnal is hasonló eset történhetett anno,bennragadt a lakásban kulcs nélkül és helyettesítette a délutáni sétát azzal h kilógatta a gyerekét az ablakon hogy egy kicsit szellőzzön:-)
2011. okt. 25. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak arra figyelj, hogy mielőtt apa meglátja a gyereket nejlonzacsiban, előtte készítsd fel a látványra.

(Tavaly az egyik lányom lefejelte a másikat, akinek felszakadt a fején a bőr. Én leápoltam, majd egy kötést is raktam a fejére. Természetesen a másik is kért a saját fejére ugyanolyan kötést. Apa hazaérve ezt kapta tőlem "helló, apa" helyett: csak az egyiken indokolt...)

2011. okt. 25. 11:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Vicces lehetett:-))) még jó h nem a kezét törte és önthettél volna gipszet házilag a másik lányodra is:-)
2011. okt. 25. 13:20
 15/15 anonim válasza:
100%

Szerintem tedd a kádba estig :)

Ha baleset van, csak tiszte vizet kell engedni alá és mehet tovább a pancsi :))

2011. okt. 25. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!