Oviba járó kisgyermekek anyukái, hogyan vészelitek át a közösséggel járó állandó megfázást? Mikor szoktátok orvoshoz vinni, hány napig van otthon a gyerkőc? Mit szoktatok neki adni?
Mi még friss ovisok vagyunk, úgyhogy én is kíváncsi vagyok a tapasztaltabb anyukák véleményére.
Az én lányom 1-én kezdte az ovit, ez ugye szerda volt és már szombaton a lázát mértem, mert szokatlanul nyűgös volt. Végülis csak hőemelkedése lett. Vasárnapra kicsit bedugult az orra, de jó volt a közérzete, szóval hétfőn ment oviba. Aztán szép lassan egyre náthásabb lett, végül pénteken jutottunk el dokihoz, de sokkal okosabbak nem lettünk, mert ő is cdsak azt javasolta, amit magamtól is csináltam: C vitamin, köptető, orrcsepp. És azt mondta, hogy mehet oviba. Na most már elég csúnyán is köhög, de ez a betegség végét jelzi, mert most kezdett el hatni a köptető. Kicsit roszul érzem magam amiatt, hogy mit szólhat a többi anyuka ha hallja köhögni a gyerekem, de mivel a doki szerinzt is mehet oviba és az óvónők sem szóltak gondolom nem probléma. Így végülis csak 1 napot hiányzott, de azt sem a betegség miatt, hanem más programunk volt, szóval már előre szóltam, hogy nem fog menni.
Utolsó voltam: bocs a sok elírásért.
Most olvasom a kérdés utolsó részét: Én csipkebogyó teát és propolisz cseppet adok neki. Mindkettő elég rossz ízű: a csipkebogyót almalével hígítom, a propoliszt kockacukorra cseppentem.
A másik válaszolótól kérdezném: Az aloe verának milyen az íze? Az enyém elég finnyás, főleg ha "gyógyszerről" van szó.
8:10 voltam
Annyira nem köhög, akkor ő sem tudna aludni. Éjszaka pl egyáltalán nem hallom, pedig éberen alszok. Kb napi 6-7X köhög, de akkor szakadozik is fel rendesen... inkább nem részletezem.
Kérdezőnek: Én is csak azért vittem dokihoz, hogy hallgassa meg a tüdejét, mert hallottam már olyat, hogy tüdőgyuszi láz nélkül. Szóval csak a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!