Súlyos pánikbeteg vagyok és szociális fóbiás, viszont most el kell mennem valahova, nagyon rosszul vagyok, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Félek, hogy megint össze fogok esni, el fogok ájulni.
Hogyan vészeljem át?
Kb. 1 óra gyaloglás.
ma 09:01
1/21 A kérdező kommentje:
Sajnos még felhívni sem tudok senkit, ha baj van.
ma 09:02
4/21 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárba, postára.
Pulzusom az egekben, most végeztem a postán.
ma 09:52
5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom haza fogok-e tudni menni.
6/21 A kérdező kommentje:
Na ezt jól megfogalmaztam. Csillagokat látok.
7/21 anonim válasza:
Sajnálom nagyon, de mégis hogy segítsünk? Én is pánikbeteg vagyok, de gyógyszerrel szinte teljesen tünetmentes vagyok. ( Az viszont nagyon nagy baj,hogy gyógyszerfüggő lettem) Próbálj nyugodtan, lassan lélegezni, de lélegezhetsz egy zacskón keresztül is, hogy a gyors légzés és levegő kapkodás miatt ne hiperventillálj. Próbálj fejben erős maradni, és kontrollálni a dolgokat. Hitesd el magaddal, hogy sokkal erősebb vagy, mint ez a betegség, ami tudom, hogy rettentően ijesztő tud lenni. De ahogy jönnek a tünetek még inkább megijedsz, és tovább generálod a tüneteket. Próbálj másra koncentrálni, valamivel kösd le a figyelmedet. Én úgy szoktam legyőzni, hogy erősen a falba verem az öklömet. ( Bár lehet ez csak nálam válik be) Így próbálom magamnak és a betegségnek is, úgymond megmutatni, hogy milyen erős vagyok, és nem hagyom magam. A düh nálam a pánikrohammal haragban van, és nem is összeegyeztethető vele olyankor. A fájdalom is segít elterelni a figyelmemet róla. Ezt a roham előtt szoktam, és nálam bevált. ( De tudom nem vagyunk egyformák) Sajnos rögtönzött megelőzés, házi gyógymód nem létezik, ami mindenkinél hatásos. Pszichológushoz, vagy súlyosabb esetben pszichiáterhez menj el, de ne hagyd magad gyógyszerekkel tömni, mert úgy jársz mint én, és függő leszel.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
A levegő kapkodása nálam jellemző.
Végeztem, most indulnék haza. Megálltam megint. A kabátom belül már tiszta víz és fulladok.
ma 10:04
9/21 A kérdező kommentje:
Már sírok, megint meg kellett állnom
ma 10:08
10/21 A kérdező kommentje:
Hyorsan vettem egy kólát hátha jobb lesz
ma 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!