Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek szorongással...

Pánikbetegek szorongással küzdők, hogy vagytok? Voltam már valaki nyílt/zárt osztályon?

Figyelt kérdés
Én pánikzavarban szenvedek és frontint szedek egy 21 éves srác vagyok. Felmondtam a munkahelyemen azt a streszt nem birom. Magamra akarok szentelni időt, hogy végre rendbe tudjak jönni teljesen. Cigit letenni frontint letenni, edzeni stb. Penzem van. Rendbe akarom rakni magamat elso sorban aztan az egesz eletemet lenyegeben. Lenne ertelme befekudni pszchiatriara? Van értelme? Van aki ugy jott ki onnan hogy teljesen rendbe jott? Mi a velemenyetek es tapasztalataitok?
tegnap 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Ha valóban elhatároztad magad, akkor van értelme.

Sajnos nélküled nem megy, akarnod kell a változást.

Gyógyulj meg!

tegnap 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon regota akarom, kezdtem meditacioval, gyogyteak stb stb. De most meg csak frontin elejen jo volt de mostmar tobb kell. Lehet befekszek ha az orvos is ajanlja csak ott bent milyen az elet ettol felek
tegnap 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Én is voltam pánikbeteg. Az az 1 év amíg tartott szörnyű volt. Sehova nem mertem kimozdulni, féltem attól, hogy nyilvános helyen elájulok, pánikrohamokról ne is beszéljünk. Párszor kikötöttem a sürgősségin. A legutolsó rohamnál megfogadtam, hogy engem ez nem fog legyőzni, nem fogadtam el semmilyen nyugtatót, nem akartam függni gyógyszerektől. Azóta mondhatni jól vagyok, roham már nem volt egy jó ideje, szorongás, szociális fóbia maradtak de ezeket tudom kezelni.

Ha már elhatároztad magad, az mindenképp jó jel. Nem voltam pszichiátrián, de szerintem a nyílt osztályon nem olyan vészes a helyzet mint a zárton.

Nehéz kijönni belőle, de ha az akarat megvan sikerülni fog. Itt vagyok én, eléggé gyenge jellem vagyok mégis sikerült.

Meg fogsz gyógyulni😊🤞

tegnap 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed, keress magánban egy pszichológust és légy kitartó.

Hasonló gondokkal küzdöttem a 20-as éveim elején, mondjuk nekem a munka kifejezetten jót tett. Bár beilleszkedési gondjaim voltak világ életemben, de végül sikerült.

Kitartást és sok szerencsét kívánok neked!

tegnap 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!