Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegségem erős szorongás...

Pánikbetegségem erős szorongásos betegségem és már rengeteg ezekből adódó fizikai tünetem és leépűlésem adódott ezekből, lehet ezellen tenni valamit?

Figyelt kérdés
Látom a neten hogy sok pszichológus van szegeden (szegeden keresek), de szinte sehol nem foglalkoznak vagy szakosodtak erős szorongásos és pánikbetegségel szenvedő emberek kezelésére. Mindenki csak parkapcsolati tanácsadó vagy enyhe depresszió stressz szorongás témával foglalkozik, komolyabb vagy krónikus állapottal nem igzán. Ha van tapasztalatotok a fent felsorolt problémákkal foglalkózó szakemberrel légyszives osszátok meg velem.[Szándékosan nem pszichiátert vagy pszichoterapeutát keresek, először pszichológussal szeretnék konzultálni mielőtt megpróbálnának teletömni nyugtatókkal és antidepresszánsokkal]

nov. 9. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Pedig ide sajnos saman, taltos, coach, pszichologus mar nem eleg. Klinikai szakpszichologus vagy pszichiater kezelese szukseges, ha erdemi valtozast akarsz.
nov. 9. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek az elsővel, a fizikai tüneteket már kezelni kell. Tudom, benne vagyok.
nov. 9. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont jobb először pszichológushoz menni. Ha akkora a probléma úgyis továbbküld. De nem lehetetlen gyógyszerek nélkül se, csak lehet lassabb folyamat lesz.

Sajnos a kérdésben nem tudok segíteni, esetleg helyi facebook csoportban próbàld meg

nov. 10. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Pszichológus nekem is ez bajom
nov. 10. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!