Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem akarok élni?

Miért nem akarok élni?

Figyelt kérdés
35 vagyok, illetve leszek pár hónap múlva, ha addig nem döntök másképp. Nem akarom az életem, nem akarok élni és nem értem miért. Mindenhol csak a fájdalmat látom a világban, nem tudom észrevenni a jót a mindennapokban. Csak azon jár az agyam, hogy miért élünk? A sok háború a bolygón, a sok szenvedő és különösen nehézsorsú embereken gondolkodom, hogy vajon mit tettek, amiért ezt érdemelték, egyáltalán van értelme bárminek is, amit teszünk?

ma 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Depressziós vagy, menj pszichológushoz.
ma 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Mert az élet csak azoknak való, akik "normálisak". Ők örömteli, szép dolgokat élnek meg. Dolgoznak, párkapcsolatuk van, kirándulnak, sportolnak, családdal és barátokkal összejárnak, szexelnek, nevetnek, jókat esznek-isznak, nem búsulnak, nem gondolkodnak a világ sorsán.

Aki meg "nem normális", az csak szív. Pl. én is. Ez van.

ma 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Lényegében már senkim nincs, de ha a világ bajait nézném, már bediliztem volna.

Egyedül ugyan, de eljárok kirándulni,vagy ahová kedvem tartja.Eszem- iszom jókat.

Nyilván jobban érezném magam,ha lenne párom, meglennének a barátaim, de ez van, így alakult az élet,ahogy...

Szívás akkor is volt az életemben, amikor nem voltam egyedül :)

55/F

ma 18:36
 4/5 Sanyi2025 válasza:
100%

Nem tudom, sosem voltak ilyen mentális problémáim, pedig sosem tudtam felhőtlenül boldog lenni és van fájdalom bőven az életemben.

Próbálj meg racionálisabban gondolkodni. Te élsz, tehát ki kell elégítened a fizikai szükségleteidet. A többi csak ráadás.

ma 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon valószínű, hogy azért nem akarsz élni, mert nincs rendben a szexuális életed!
ma 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!