Vannak még pozitív, vidám emberek?
Sziasztok. Ha mélyen magunkba nézünk mindenki boldog, nyugodt, pozitív gondolkodású ember szeretne lenni nem?
Vannak még itt olyan emberek akik mindennap jól vannak, szeretnek élni stb? Én csak meditácioval tudom elerni ezt az alapotot ami nem tart sokaig. Hosszabb tavon hogy lehet fenntartani a boldogsagot? Mindenféle szer, alkohol nélkül gondoltam!

A meditáció arra jó hogy egyre inkább tudatosan a jelenben tudsz maradni. Az üléseken kívül is próbálj egyre több helyzetben csak úgy jelen lenni, és így idővel javul az átlag.
Minél többet vagyunk a gondolatink stb álomvilágában, annál több a szenvedés.
Minél többet vagyunk a valóságban, annál jobban érezzük magunkat.

Jobban megnézve ez az Őrlős Gábor nem is vezetett meditációt tart :)
De mi is a boldogság?
Magában a boldogságot egyébként tartósan nem lehet fenntartani. Az élet egy lüktetés, egy hullámzás. Azért tudjuk értékelni a jót, mert rossz dolgok is érnek minket.
A túlzott gondolkodás, túlbonyolítás viszont az elme játéka ami szükségtelen szenvedéseket okoz (ezt lehet elkerülni meditációval).
Vannak.
Én annak tartom magam. Olyanokkal vagyok körülvéve, akiket szeretek, minden nap mozgok(futok vagy táncolok), ami sokat segít a napközbeni nehézségek elengedésében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!