Van körületek olyan aki szeretne pozitív irányba fejlődni és jól jönne neki más emberek támogatása?
Én jó ötletnek tartom, mert én is az utóbbi időben nagyon egykedvű vagyok, és itt a gyk-n is megfigyeltem, hogy nagyon sok ember depressziós, vagy csak valamit változtatna. El is kezdtem privátban beszélgetni ilyen és hasonló emberekkel, de néha nem jól sültek el a dolgok.
Szerintem ha ezek az emberek összeverbuválódnának egy közös oldalon, ami erről szól, sokat segítene rajtuk.
Én az egészségesebb életmódot úgy tudnám elérni, ha először is mentálisan lennék kicsit rendben. Ehhez meg tényle társaság kell, tapasztalatcsere.
Na örülök, hogy lenne érdeklődés, akkor később írok majd nektek privátot:)
3-as! Nekem sem a szívem csücske a facebook, de hol máshol lehetne így összehozni a hasonló érdeklődésű embereket, mint ott..?:)
"Szia:) Barátom létrehozta a csoportot, mi leszünk az adminok, de még úgyis idő mire beindul a dolog:D Szerintem add meg a facebookod és bejelöllek, utána betudlak venni:)"
Miért nem linkeled a csoportot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!