Pozitív/ tapasztalt/erős. Stb. emberektől kérek bíztatást, tanácsot, ötletet, bölcsességet. Stb. : Hogyan tudnám összeszedni magam, nem tudok a sarkamra állni, és úgy érzem, hogy folyamatosan belém rúgnak?
az előző tanévben végeztem egy szakközepes osztályban,
évvégén megnuktam matekból, és érettségiből pedig csak két tantárgysikerült,épp kettesre....
A most szeptembertől induló tanévben egy technikusit kezdtem el, de az orvosi alkalmasságivizsálaton elbuktam....(tavaly öngyilkosságot kíséreltem meg...) ezért szakmát akartam választani, de a városban ahol élek sehova nem vesznek fel....
úgy érzem ,mintha ezt direkt csinálnák velem.... kapom az újabb- és -újabb pofonokat..... teljesen igazságtalanul.... becsapnak folyton és a végén meg összeomlok....
nagyon gyenge vagyok úgfyérrzem és nem igazán bírom a bántásokat....
lenne célom a továnn tanulás terén,de úgy érzem ,hogy soha nem tudnám megvalósítani, mert hülye vagyok és gyenge lelkileg.... és fogalmam sincs hogyan erősödjek meg.... valahogy nem megy....
könnyebb lenne, ha nem rugnának belém folyton, és végrerendeződne ez a problémám.... de nem tudom mihez kezdjek....
nem az élet igazságtalan, hanem az emberek....
de ha igazságtalanul, jogtalanul kiabálnak velem, azt szerintem nem kötelező elviselni..... azért viselkedhetnénk is kicsit.... nekem az a gondom szerintem, hogy nem tudom magam megvédeni, pedig szívesen kiállnék és megmondanám a frankót... csak nem merem... nem tudom egyszerűen nem vagyok az a fajta aki visszaszól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!