Van körületek olyan aki szeretne pozitív irányba fejlődni és jól jönne neki más emberek támogatása?
Figyelt kérdés
Elegem lett, hogy mindig rossz kedvem van, csak telnek az évek de semmi örömöt nem találok az életben. Szeretnék változtatni. Eddig még csak pár önfejlesztő könyvet szereztem be és próbálok átállni az egészséges életmódra. Az jutott eszembe, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha egyszerre többen próbálnánk a pozitív élet felé haladni:) Egy csoportot szeretnék létrehozni facebookon, ahol a tagok megoszthatnák egymással a tapasztalataikat és támogathatnák egymást. Van itt olyan akit esetleg ez érdekelne?:) Bele merjek vágni?2015. nov. 15. 10:59
11/25 anonim válasza:
10# mert Ő facebook ismerősöket szeretne gyűjteni :-D :-D
12/25 A kérdező kommentje:
Vagy mert titkos a csoport és így tudnálak bevenni..?
A másik meg, hogyha belinkelem akkor a gyik hirdetésnek veszi és törli a kérdésem.
2015. nov. 16. 10:59
14/25 anonim válasza:
A csoport titkos, de én adjam meg a privát facebookom személyes adatokkal stb egy idegennek gyakorin? Te se az eszedről vagy híres :-D ez elég gyanús, inkább kihagyom ;-)
15/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor te nem lépsz be. Nem kötelező.
2015. nov. 16. 15:13
16/25 anonim válasza:
13 vagyok. Így engem se érdekel, pedig tetszett az ötlet. Több ilyen csoport is van, akkor választok onnan.
17/25 anonim válasza:
Amúgy arra keresek rá facebookon akire akarok:D Honnan tudod, hogy téged nem láttalak e már/nem néztem e meg a profilod?
18/25 anonim válasza:
17. Szerinted ugyanaz a 2 helyzet?
Ő keres tagokat a csoportjába nem?
19/25 anonim válasza:
Mellesleg egy ismeretlen nem ugyanazt látja mint egy ismerős :-D de lényegtelen.
20/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem voltam világos... Nem olyan csoportot szeretnék, ahova minden jöttment beléphet, hanem olyat, ahol a tagok ismerik egymást és bizalommal fordulhatnak egymáshoz....Nem az a célom, hogy minél többen legyünk, tökéletesen megvagyunk már így 5-en is:) Szerintem jogos, hogy belépés előtt picit meg akarom ismerni a leendő tagot...Ha ez a rendszer nem tetszik, én azt is megértem, de felesleges még mindig ezen a témán kattogni.
2015. nov. 17. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!