Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez igaz? Aki pozitivan gondolk...

Ez igaz? Aki pozitivan gondolkodik azt lehetetlen, hogy valami nagy betegseg erje?

Figyelt kérdés
Ezt egy konyvben olvastam,szerintetek ez igy van? Ott konkretan ezt irta:Aki pozitavan gondolkodik az egeszsege felol az lehetetlen,hogy nagy beteg legyen gondolok ilyenre rakos,tbc,kulonbfele mentalis beteg...?

2015. nov. 5. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, de fordítva igaz, hogy a sok stressz, negatív gondolatok megbetegítik az embert.
2015. nov. 5. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A lehetetlen kifejezés erős túlzás és az olvasó megtévesztése.

Én úgy fogalmaznék, hogy az ilyen embereknek kisebb az esélye, hogy a sok stressz és negatív gondolat megbetegítse őket. És ez főleg a pszichoszomatikusan is előidézhető betegségekre igaz, mint a szívinfarktus (stressz), gyomorfekély és hasonlók. A TBC marhaság. Az egy baktérium. Vagy elkapod vagy nem. Ha jó az immunrendszered, nem kapod el vagy nem lesz súlyos a fertőzés. A stressz gyengítheti az immunrednszert, kb ennyi köze van a fertőző betegségekhez annak amit írnak.

2015. nov. 5. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:
ertem..tehat aki pozitivan gondolkodik annak minimalizalodik az eselye a pszichoszomatikus betegsegekre.Illetve ha elkap valami betegseget abbol hamarabb kigyogyul!
2015. nov. 5. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem így van.
2015. nov. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!