Hogy kerüljem a stresszt, ha technikailag lehetetlen? (lent)
Az életkörülményeimen (ahol élek, ahogy élek, amit nap mint nap csinálok) nem tudok változtatni, ezzel kapcsolatban kérem hogy kerüljétek is a tanácsokat, mert én látom át, nem lehet és kész.
A baj fő forrása az iskola, amiből ez az utolsó évem, muszáj végig csinálnom, nincs más lehetőségem. Na meg kell is a szakma, amit épp végzek.
De rengeteg stresszel jár. Utálok bejárni, ott lenni, mert az osztálytársaim barmok. Ez így röviden tömören.
Minden nap érzem magamban azt a pumpát, ami szép lassan megfojt. Mindennap stresszelek, és érzem hogy ez teljesen tönkretesz majd idővel.
Tavaly szuicíd hajlamú depresszióval küzdöttem, hónapokig, amiből önerőből másztam ki. De félek, hogy újra odavezet ez az út, ahogy tavaly is megtörtént és talán nem megy majd újra a leküzdése, vagy ha megy is, maradandó nyomot hagy.
Az megoldás, ha valerianát szedek suliban? Gondolom nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!