Depesszios vagyok meg szeretnék halni eddig csak azért nem lettem ongyilkos mert a családokra gondoltam, hogy ez, gogy esne nekik, de egyre inkább ez szeretnék lenni csak egy dolog van, amitol jobban lennék, de attol tartok ez lehetetlen mit tegyek?
Nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani!
Hidd el,én már csak tudom...
Nagyon szeretnék segíteni hasonló gondolkodású embereken!
Egy igaz barát már hatalmas előrelépés ebben, ha melletted vannak olyanok akik támogatnak, és segítenek! akikkel mindent megbeszélhetsz!
Én biztos vagyok abban ,hogy rövid időn belül ki tudnék bárkit rángatni ebből a depiből!!
Ha segítségre van szükséged, keress nyugodtan!
Nóri
(28)
Minden városban van mentálhigiénés gondozó. Erősen javaslom, hogy keress fel egyet, sürgősen.
Én is szenvedek ettől a betegségtől, naponta többször gondolok öngyilkosságra és eddig azért nem tettem csak meg, mert nem lenne rá módom perpillanat. Mostanában rosszabbul lettem egy szerelmi gubanc miatt és mivel a régi orvosom elment az osztályról, kénytelen voltam elmenni. DE elmentem, megbeszéltem az orvossal a helyzetet, kaptam gyógyszert és gyakorlatilag már az első tablettánál éreztem a hatását.
Ha pedig te, vagy a családod úgy áll anyagilag, hogy megengedhetitek magatoknak, menj el magánrendelésre, mert a pszichoterápia borzasztóan sokat tud segíteni!
Halihó,
1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség.
2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan működik.
3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan működik!
4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, ** itc....)
5. Imádkozz. Működik!
Hajrá :)
T.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Fizikai munka, színes háttér a képernyőn, és a környezetedben még több szín, leginkább a sárga előtérbe hozása.
Heti két nap virraszd át az éjszakát!
Szedjél vitaminokat, és ásványi anyagokat, leginkább magnéziumot, és igyál sok vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!