Palacsinta tej nélkül? Lehetetlen dolog ugye?
Egy kis sz@r faluban lakunk, ahol van 2 kis üzlet, egyikben sincs tej. Nem tudok tejet venni sehol, csak holnap. És öl meg az unalom, ilyenkor szoktam nekiállni sütni, mert azt imádom és leköt. Muffinokat szoktam, de mostanában a család kivánta a palacsintát, és gondoltam csinálok egy adaggal. De nncs tej. Lehetetlen anélkül? Azt nem nagyon lehet helyettesiteni semmivel, ugye? :(
Muffin esetleg még jöhet ha tudtok olyat hogy alapvető dolgok kelljenek hozza és mégis finom?
Köszi előre is
Tévedsz, egyáltalán nem lehetetlen, sőt, én sokkal jobban szeretem tej nélkül, csak szénsavmentes ásványvízzel keverem be a tésztát, cukor nélkül, csipet sóval, no meg ugye a tojások.
Van otthon szénsavas ásványvized, vagy szódavized, vagy szódabikarbónád?
Ez komoly??? De jóóó :D
Ásványvizünk az van bőven, tojás meg minden ami kell, csupán a tej hiányzik...
Azt mondjátok, nem fog hiányozni? :)
Bevallom nem is kerestem rá googleban, mert én szinte teljesen biztosra vettem hogy tej nélkül nincs palacsinta.
ÁÁÁÁÁ de örülök!!!
Kösziiiiii
hali.
20 dkg liszt
1 tojas
csipet so
annyi szodaviz, amibol rendes tesztat kapsz.
Elarulom, a nagyim meg a tojast is kihagyta sokszor, mert nem volt...:) amit kisporolt a tesztabol, azt karpotolta az az isteni baracklekvar amit o fozot....
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!