Van körületek olyan aki szeretne pozitív irányba fejlődni és jól jönne neki más emberek támogatása?
Figyelt kérdés
Elegem lett, hogy mindig rossz kedvem van, csak telnek az évek de semmi örömöt nem találok az életben. Szeretnék változtatni. Eddig még csak pár önfejlesztő könyvet szereztem be és próbálok átállni az egészséges életmódra. Az jutott eszembe, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha egyszerre többen próbálnánk a pozitív élet felé haladni:) Egy csoportot szeretnék létrehozni facebookon, ahol a tagok megoszthatnák egymással a tapasztalataikat és támogathatnák egymást. Van itt olyan akit esetleg ez érdekelne?:) Bele merjek vágni?2015. nov. 15. 10:59
21/25 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogyha elküldesz nekem egy linket a facebookodhoz, én pedig bejelöllek, te ugyanúgy látni fogod az én oldalamat, képemet.. Innentől kezdve még mindig eldöntheted, hogy visszaigazolsz-e nekem. Ha nem igazolsz vissza, én akkor is csak annyit láttam az adatlapodból, mint egy tök ismeretlen, idegen ember, aki csak valahogy odakeveredett.... Úgyhogy nem értem mégis mitől lenne ez olyan gyanús.
2015. nov. 17. 16:45
23/25 anonim válasza:
Kérdező ebben az esetben miért itt akarsz embereket gyűjtögetni? Miért nem az ismerőseidnek csináltál csoportot /akiket valóban ismersz/?
24/25 A kérdező kommentje:
Vannak onnan is jelentkezők:)
2015. nov. 18. 09:56
25/25 anonim válasza:
Ha él még a dolog engem is érdekelne :)
UI: ne foglalkozz azokkal akik itt negatív kommentekkel vagy kötekedéssel jönnek (végig sem olvastam az olyat mert arra sem érdemes). Én örülök neki, hogy vannak ilyen emberek akik, ilyen irányba haladnak és szeretnének pozitív életet élni, szóval egy cseppet se szegje kedved, hogy vannak itt más véleménnyel is emberek, csináld a csoportot és hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!