Pszichiáter tud segíteni abban, hogy fel tudjam dolgozni, hogy a külsőm miatt mindenből kimaradtam és emiatt vagyok még szűz 24 évesen? L
Figyelt kérdés
Egyelőre úgy érzem, hogy meg akarok halni...
Másoknak paradicsom volt az élet, én meg fejre állhattam és semmi
Annyira fáj, hogy nem tudom feldolgozni
2021. júl. 22. 21:42
1/51 anonim válasza:
miért milyen a külsőd?
én is egy 24 éves szűz lánnyal járok össze, ő is hasonlóan gondolta, de messze nem süllyed ilyen mélyre a bánatban
2/51 anonim válasza:
Kell neked egy szakember, mert ilyen fiatalon, ilyen érzéssel a szívedben... Mielőbb fordulj orvoshoz!
3/51 A kérdező kommentje:
Nem volt egyetlen egy barátom se, akivel eljarhattam volna valahova
Mindenhonnan ki vagyok záródva
Hogyan tovább?
2021. júl. 22. 21:44
4/51 A kérdező kommentje:
1: átlagos a külsőm, de mindig a szép nőket vették észre
2021. júl. 22. 21:46
5/51 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy Te meg csak a jóképű srácokat vetted észre? Közben meg lehet valaki kevésbé vonzó, ott ácsingózott a közeledben arra várva hogy észrevedd! Ettől még a szakember javasolt...
7/51 A kérdező kommentje:
5: nem lehet. nekem nem érkezett egyetlen egy kezdeményezés sem a neten, ott csak a szépeknek írtak. Mivel bulizni nem jártam, csak suli-otthon-suli-otthon, így nyilván az utcán sem szólított le senki
2021. júl. 22. 21:51
8/51 A kérdező kommentje:
6: én se hiszem el, hogy hogyan történhetett ez meg
2021. júl. 22. 21:51
9/51 anonim válasza:
Átlagos a külsőd, akkor miért a külsődre fogod?
10/51 A kérdező kommentje:
Az átlagos külső pont elég volt, ahhoz ne vegyen észre senki.
2021. júl. 22. 21:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!