Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan ,hogy minden...

Létezik olyan ,hogy minden kardiológiai vizsgálatom negatív még a szív koronaria ct és a mellkas ct is de mégis szinte állandóan szív körüli fájdalmaim vannak? Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Pszichiáternél is voltam de a bogyók sem segítenek

jan. 26. 19:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Létezik.

Sok esetben a stressz okoz ilyen tüneteket.

jan. 26. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:
Nő vagy férfi vagy ?
jan. 26. 19:44
 3/22 anonim ***** válasza:
Ot van hogy #depresszió .
jan. 26. 20:11
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy pl. borda közi izmok esetén jelentkezik a fájdalom és úgy lehet érezni mintha a szív körüli fájdalom lenne. Esetleg más izom is van arra.
jan. 26. 20:12
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Én a refluxtól gondoltam magam, szívbetegnek. Évek múlva derült ki a valódi ok.
jan. 26. 20:14
 6/22 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Számomra mindig olyan hihetetlen volt,hogy akár izom fájdalom ,akár stressz,akár reflux ki tud váltani ilyen fajta fájdalmakat.vagy a depi. De mostmár kezdek hinni benne ha ennyien is írják,mondják….van hogy nyugalmi állapot van hogy fizikai igazából mindegy.
jan. 27. 06:15
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát ez az: a szívpanaszoknak terhelésre kellene jelentkezni.
jan. 27. 09:30
 8/22 anonim ***** válasza:
A fájdalom szó nem sokat mond, milyen jellegű? Égő? Szúró? Nyilaló? Nyomó?
jan. 27. 10:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Van hogy ilyen is van hogy olyan is,volt már nyilaló,de szűrő is,hosszabb és rövidebb ideig,van hogy itt fáj van hogy ott fáj… idegesítő és zavaró és bepánikolok tőle,mert mindenki szerint jól vagyok de nyilván én nem ezt érzem. De már a sürgősségiről is kitiltanak lassan annyi EKG volt már…
jan. 28. 17:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ezek fordultak- fordulnak elő sajnos ez a stressztől van nálam, mindig mondják próbáljak meg stressz nélkül élni, na ez ebben az országban lehetetlen sajnos.
jan. 28. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!