Létezik olyan ,hogy minden kardiológiai vizsgálatom negatív még a szív koronaria ct és a mellkas ct is de mégis szinte állandóan szív körüli fájdalmaim vannak? Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Pszichiáternél is voltam de a bogyók sem segítenektegnap 19:35
1/8 anonim válasza:
Létezik.
Sok esetben a stressz okoz ilyen tüneteket.
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy pl. borda közi izmok esetén jelentkezik a fájdalom és úgy lehet érezni mintha a szív körüli fájdalom lenne. Esetleg más izom is van arra.
5/8 anonim válasza:
Én a refluxtól gondoltam magam, szívbetegnek. Évek múlva derült ki a valódi ok.
6/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Számomra mindig olyan hihetetlen volt,hogy akár izom fájdalom ,akár stressz,akár reflux ki tud váltani ilyen fajta fájdalmakat.vagy a depi. De mostmár kezdek hinni benne ha ennyien is írják,mondják….van hogy nyugalmi állapot van hogy fizikai igazából mindegy.
ma 06:15
7/8 anonim válasza:
Hát ez az: a szívpanaszoknak terhelésre kellene jelentkezni.
8/8 anonim válasza:
A fájdalom szó nem sokat mond, milyen jellegű? Égő? Szúró? Nyilaló? Nyomó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!